Xiaomi Electric Toothbrush T700

Xiaomi Electric Toothbrush T700

Itt az ideje mosolyogni! Rajta, ne szégyenlősködj! Gyakran mosolygunk, mert a fogaink szépek és egészségesek, és ez a Xiaomi T700 elektromos fogkefe által biztosított kifogástalan szájhigiéniának köszönhető! Szeretnél egy kicsit többet hallani erről az innovációról? Olvasd el véleményünket!

Fogkrém, víz és a Xiaomi

A fogmosás minden kisgyermek számára az önállósághoz vezető út kezdete. Függetlenül attól, hogy kik leszünk, már egészen kicsi korunktól kezdve megtanuljuk, hogy vigyázzunk a fogainkra. Még ha történetesen el is felejtjük ezt a tevékenységet, vagy szándékosan kihagyjuk ezt a napi rituálét, előbb-utóbb a fogkefe újra a kezünkbe kerül. Most, hogy a Xiaomi Electric Toothbrush T700 piacra került, a fogmosás még hatékonyabbá és alaposabbá válik, és jobb, hosszú távú eredményeket hozhat a fogszuvasodás és a fogkő elleni küzdelemben. Kíváncsi vagy, hogy miért gondoljuk így? Íme néhány bizonyíték...

39 600 rezgés percenként!

Ennél a frekvenciánál elrejtőzhet-e bármilyen törmelék a szád zugaiban? Szerintünk nem! A Xiaomi Electric Toothbrush T700 cserefej (2 db) finom sörtéi minden résbe elérnek, és minden szennyeződést kisöpörnek. Az eredeti Xiaomi fogkefefejek használatával biztos lehetsz benne, hogy fogaid és ínyed a legjobb védelem alatt állnak. A nem irritáló, sűrűn tömött DuPont™ Staclean® sörték tökéletes választás a mindennapi fogápoláshoz. Termékünk rendelkezik a biztonságos használathoz szükséges összes tanúsítvánnyal, így aggodalom nélkül élvezheted számos előnyét.

Bízz a Xiaomiban!

Nincs semmi bonyolult a fogmosásban, igaz? És mégis, a vérző íny és a makacs fogkő a lakosság nagy részét érinti. Mi van, ha a megoldás néhány egyszerű apróság? Úgy döntöttünk, hogy teszteljük a Xiaomi Elctric Toothbrush T700 számos innovatív funkcióját. A napi fogmosás során lehetőséged van arra, hogy a tisztítási teljesítményt az igényeidnek megfelelően állítsd be. Ez csökkenti az irritáció kockázatát, és pozitív hatással van ínyed állapotára. A kefe rezgésintenzitását egy gombnyomással állíthatod be. Igen, ez ilyen egyszerű! Ha a fogaidra gyakorolt nyomás túl erős, a Xiaomi T700 elektromos fogkefe jelezni fogja, és könnyen beállíthatod az intenzitást. Mondj búcsút a vérző ínynek egyszer és mindenkorra! Hát nem hangzik mindez remekül?

És még több is van!

Mit várnál egy ilyen (látszólag) egyszerű eszköztől? Mit szólnál egy személyre szabott LED kijelzőhöz? Nos, tessék, a Xiaomi Electric Toothbrush T700 fogantyúján megtalálod! Ráadásul ez a legújabb szónikus fogkefemodell, elmenti a napi statisztikáidat a Mi-Home/Xiaomi Home alkalmazásban. Csak töltsd le okostelefonodra, és nem maradsz le semmiről.

Vigyázz fogaid egészségére, és szereld fel magad a legújabb Xiaomi fogkefével amint tudod. Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal értesítünk, ha a Xiaomi Electric Toothbrush T700 már elérhető nálunk!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.