Ismerd meg a Xiaomi új ventilátorát!

Ismerd meg a Xiaomi új ventilátorát!

A melegebb napok lassan kezdenek eluralkodni rajtad? Van megoldásunk! Bár webshopunk már számos intelligens ventilátort kínál, mindig van hely az olyan berendezéseknek, mint a Xiaomi Smart Tower Fan. Ismerd meg az egyik legújabb eszközt, amely már debütált hazánk határain kívül. Reméljük, hogy még ezen a nyáron Magyarországon is, a legmelegebb hőmérséklet kezelésének mestere lehet. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Xiaomi legújabb ventilátora, és mi különbözteti meg versenytársaitól? Olvass tovább, és biztosan választ kapsz ezekre és más kérdésekre is. Jó olvasást!

5 csillagos tervezés

A Xiaomi Smart Tower Fan elsősorban szokatlan kialakításával tűnik ki, amely meglehetősen erősen eltér az általánosan ismert megoldásoktól. Bár nem hasonlít egy tipikus ventilátorra, a szerepét 100%-ban betölti. A minimalista, karcsú kialakítás olyan berendezéssé teszi, amely szinte bármilyen környezetbe beilleszthető. A Xiaomi Smart Tower ventilátor alapja nem sokkal nagyobb területet foglal el, mint egy A4-es méretű papírlap, így még igazán kis helyen is elfér. Ezenkívül a legújabb Xiaomi ventilátor teljesen ABS bevonattal van borítva, így nem fél a korróziótól, a nedvességtől vagy az elszíneződéstől, ami nagyon gyakran előfordul az ilyen típusú berendezéseknél. A megfelelő működés érdekében időnként szükség lesz a burkolat alatt rejtőző elemek tisztítására, de ez a folyamat olyan könnyű, egyszerű és kellemes, hogy kétségtelenül megbirkózol majd vele.

Éjjel és nappal

A Xiaomi Smart Tower Fan legfőbb küldetése a gyengéd és kényelmes szellő biztosítása, amit bravúrosan teljesít. Ehhez 10 szélturbinát és 35 ventilátorlapátot használ, amelyek a szokatlanul nagy légkivezető nyílással (6,82 mm) és a rendkívül széles, állítható működési szöggel (150°) kombinálva ideális készletet alkotnak. A Xiaomi ventilátor nem csak a forró napokon, hanem éjszaka is átmegy a teszten! Ez a rendkívül csendes, kevesebb mint 35 dB-es működésének köszönhetően lehetséges, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és zavartalanul aludj optimális hőmérsékleten. A csendes működés mellett a Xiaomi Smart Tower Fan alacsony energiafogyasztással is büszkélkedhet, így élvezheted az előnyeit anélkül, hogy aggódnod kellene a magas számlák miatt. Nagyszerű, igaz?

Könnyű vezérlés

A Xiaomi legújabb ventilátorának vezérlési lehetőségeinek sokasága egy másik érv, amely biztosan mellette szól. Google Assistant, Mi Home alkalmazás, vagy esetleg egy távirányító? Rajtad múlik, hogyan szeretnéd "irányítani" a Xiaomi Smart Tower Fan-t, és ennek köszönhetően minden kívánságod parancs lesz számára. A Xiaomi ventilátor funkcióinak listája sokkal hosszabb, mint az eddig említettek. Nem szeretnénk azonban minden titkát felfedni, mielőtt a magyar forgalmazásba kerülne. Úgy gondoljuk, hogy ez hamarosan megtörténik, hogy minél rövidebb ideig tartson téged ebben a bizonytalanságban. Ha nem szeretnél lemaradni erről a különleges pillanatról, iratkozz fel hírlevelünkre még ma, és várd a nyár friss szellőjét, amely a Xiaomi Smart Tower Fan érkezésével biztossá válhat!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.