A Xiaomi legújabb laptopja

A Xiaomi legújabb laptopja

Megtörtént! Hosszú szünet után a laptop termékcsoport egy újabb képviselője csatlakozott a listához. Nekünk elég volt egyetlen pillantás a RedmiBook 15-re, hogy megerősödjön a meggyőződésünk, hogy ez a készülék minden perc várakozást megér. Biztosak vagyunk benne, hogy te is így fogod érezni. Úgyhogy lazíts, igyál egy kortyot a kedvenc italodból, és merülj el a Xiaomi Redmi legújabb termékismertetőjének olvasásában, amely kétségtelenül nagy port fog kavarni, amint megjelenik a hazai piacon.

Elegáns minden tekintetben

A RedmiBook 15 a Mi rajongók növekvő igényeire adott válaszunk. A Xiaomi Pad 5 hatalmas sikere után észrevettük, hogy egyre nagyobb az igény a könnyű és praktikus hardverekre, amelyek a mindennapi munka során is kiállják a próbát, és így nem okoznak gondot a mobilitás tekintetében. Végül is a Xiaomi legújabb laptopja minden olyan funkciót képvisel, amelyek a távmunka egyre népszerűbbé váló korszakában kiemelt fontosságúak. A RedmiBook 15 karcsú és kompakt teste mindössze 1,8 kg-ot nyom és kevesebb mint 20 mm vastag. Sötétszürke árnyalatú, fémes hangsúlyokkal, és a Redmi logó minimalista formában került kiemelésre mind a külső, mind a belső oldalon. Kijelzője FHD technológiával készült DC Dimminggel, amely jelenléte a képernyő villódzásának csökkentésével kevesebb fáradtságot jelent a szemnek. Másrészt a laptop átmérője nem kevesebb, mint 15,6 hüvelyk, így nagyobb képfelbontást és részletgazdagságot élvezhetsz.

Számít a belső

A Xiaomi RedmiBook 15-öt a Windows 11 Home rendszer hajtja, a RAM (8GB, 3200MHz) és a ROM tárhellyel (256GB SSD vagy 512GB SSD). A teljesítményét hajtó processzor a legújabb Intel® Core™ 11. generációs i3-1115G4 Intel® UHD grafikával vagy Intel® Core™ i5-11300H Intel® Iris® Xe grafikával, attól függően, hogy melyik változat mellett döntesz. Az előbbi kiváló lesz a mindennapi munkához. A második a speciális feladatokra szánt hardver, amely nem ijed meg a 4K minőségű grafika kezelésétől. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy a hosszú akkumulátor-üzemidő (akár 10 óra) vagy a gyors töltés (50% 33 perc alatt) garantált.

Kényelem mindenek felett

A RedmiBook 15-ben használt touchpad egy másik elem, amely elismerést érdemel. Mindez a szokatlan méreteinek (126mm × 82,6mm) köszönhető, ami nemcsak a munka nagyobb hatékonyságát, hanem a könnyebb kezelhetőséget és ezáltal a különböző feladatok elvégzését is befolyásolja. A Xiaomi legújabb laptopja a Bluetooth 5.0 és a Wi-Fi 5 2,4 GHz/5GHz-es csatlakoztathatóság támogatása mellett tekintélyes számú portot is kínál, így az eszközök széles körének csatlakoztatása egyáltalán nem jelent majd problémát. Végül, hogy a RedmiBook 15 mobilitása valósággá váljon, érdemes megemlíteni az online találkozókon nagy szerepet játszó komponenseket is. Ezek biztosan nem lettek hanyagul kezelve ebben az eszközben. A HD kamerával és a kettős 2 W-os sztereó hangszórókkal a videohívások igazi élményt jelentenek majd.

Ez a cikk eléggé meggyőzött ahhoz, hogy megvárd a RedmiBook 15 érkezését a webshopunkba? Iratkozz fel hírlevelünkre, és amint ez megtörténik, biztosan értesítünk!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.