4K felbontású Xiaomi monitor!

4K felbontású Xiaomi monitor!

A monitorok elfoglalták a világot... Ez nem túlzó kijelentés, hiszen a lakosság jelentős része el sem tudja képzelni a munkát és a pihenést e pixelekkel teli készülékek nélkül. Ha már itt tartunk, a legújabb Xiaomi 4K Monitor 27"-os monitora is elrabolhatja a rajongók szívét. Szeretnél többet megtudni róla? Olvass tovább!

A felbontás, ami számít

A reprodukált kép minőségéhez számos tényező járul hozzá, és a megjelenített képpontok száma minden bizonnyal az egyik legfontosabb. A Xiaomi 4K monitor 27" natív 3840 × 2160 px felbontása révén kedvenc játékaid és filmes produkcióid olyan mélységet és részletességet kapnak, amelyet egy hagyományos FullHD monitoron nem lehet megtapasztalni. A magas, 400 cd/m²-es maximális minőség (TYP) és a 99%-os DCI-P3 / Adobe RGB lefedettséggel rendelkező élénk színpaletta tovább fokozza a vizuális élményt, elmosva a határt a valóság és a virtuális között. Csatlakoztasd számítógéped, konzolod vagy laptopod a Xiaomi monitorhoz, és élvezd az ultra-magas 4K minőséget! A csatlakoztatott laptop nem csak a rajta tárolt tartalmakat jeleníti meg, hanem a többfunkciós USB Type-C csatlakozón keresztül automatikusan tölti az akkumulátorát is.

Nagy, de keskeny

A 27 hüvelyk egy olyan méret, amely lenyűgöző lehet... Ahogy az is, hogy a Xiaomi 4K Monitor 27" egyszerűen elhelyezhető az asztalodon! A megfelelően kiegyensúlyozott állványnak köszönhetően a monitor kis mérete ellenére tökéletesen stabil. A széles körű dőlésbeállítások és a Pivot funkció lehetővé teszi, hogy manőverezz és az igényeidhez igazítsd a monitor elhelyezését. Ha munkád nagy részét a programozás vagy a hosszú szöveges lapok ellenőrzése teszi ki, a vízszintes móddal még nagyobb munkaterületet biztosíthatsz magadnak. Ha ez még mindig nem elég, a Xiaomi 4K Monitor 27" monitorát egyszerűen a falra szerelheted, és élvezheted a tökéletes pozicionálást, miközben helyet szabadíthatsz fel az íróasztalon. A maximális ergonómia az ilyen kategóriájú berendezéseknél elengedhetetlen az egészséged szempontjából. A monitor képernyője előtt távolról végzett hosszú munkaórák nulla stresszt és tiszta élvezetet jelentenek majd számodra. A szemed és a gerinced meg fogja köszönni!

Modern kivitel

A szuperkeskeny keret, a kiváló minőségű anyagok és a kényelmes kábelrendező rendszer csak néhány példa az új Xiaomi 4K monitor 27" találó dizájndöntéseire. A hátul diszkréten elhelyezett szellőzőnyílások vagy a csatlakozókat takaró mágneses patent a szabvány, amit a Xiaomi monitoroknál már sikerült megszokni. A tok emellett nagyon könnyű, így a monitort nagyon könnyen mozgathatod a munkaállomások között, vagy magával viheted egy hosszabb útra.

Mikor lesz elérhető a Mi-Home.hu oldalon?

A Xiaomi 4K Monitor 27" még nem debütált nálunk, de ne aggódj! Iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk, amint megérkezik. Ha most keresel monitort, nézd meg elérhető kínálatunkat!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.