POCO Genshin Impact Edition fülhallgató

POCO Genshin Impact Edition fülhallgató

A technológia szerelmeseinek túlnyomó többsége ugyanilyen erős vonzalmat érez a virtuális szórakozás iránt. A számítógépes játékok vagy videojátékok - akárhogy is nevezzük őket - rengeteg felejthetetlen élményt nyújtanak. A POCO úgy döntött, hogy összekapcsolja a számítógépes kalandok világát a szenzációs hangzás világával. Az eredmény egy olyan termék, amelyre igazán sokáig emlékezni fogunk! Ez a teljesen vezeték nélküli POCO Buds Pro fülhallgató Genshin Impact változatban! Hogyan teljesít és miért olyan vonzó? Erről egy pillanat múlva többet is tudhatsz!

Milyen játékról van szó?

A Genshin Impact egy akcióval teli szerepjáték, ahol egy hatalmas nyitott világba lépsz be, hogy újra és újra felejthetetlen kalandokat élj át. A Genshin Impact free-to-play modellt kínál, így akár már most harcba szállhatsz! Válaszd ki az általad preferált platformra (PC, PS4, PS5 vagy iOS) szánt verziót, és indulj el egy rendkívüli expedícióra, ahol minden sarkon veszély leselkedik rád. A megbízható POCO Buds Pro Genshin Impact Edition fejhallgató a játék stilizált tokjának köszönhetően emlékeztetni fog a virtuális kalandra. A szetthez ráadásul a játék egyik fő játszható karakterének - Klee - hátizsákjára hasonlító tok is jár. Az ő hangját hallhatod, amikor értesítéseket kapsz. Ha ez nem lenne elég, a szetthez egy ízléses kulcstartó is jár, amelyet a szóban forgó produkció ihletett. Ez a készlet méltó egy igazi Genshin Impact rajongóhoz!

Úgy szól, ahogy kinéz

A stílusos dizájn és a gyönyörű csomagolás csak a kezdete annak, ami a fejhallgató belsejében vár még. A dinamikus 9 mm-es membránok gazdag és telt hangzást biztosítanak, amely minden küldetésen elkísér. A professzionális hangolás biztosítja, hogy a kijövő hang mindig csúcsminőségű legyen, akár intenzív játékokat játszol, akár kedvenc zenéidet hallgatod. Az intelligens zajszűrő funkció kiküszöböli a nem kívánt környezeti hangokat, így még akkor is teljesen elmerülhetsz, ha forgalmas tömegközlekedési eszközökön utazol. A 3 beépített mikrofon kristálytiszta hívásminőséget biztosít, bárhol is tartózkodsz.

Erőteljes akkumulátor

Meddig tarthat a csúcsminőségű hangzásban való gyönyörködés? A POCO Buds Pro esetében hosszú ideig... Nagyon sokáig! Miután kivetted a fejhallgatót a töltőtokból, akár 6 órán keresztül is megszakítás nélkül zenélhetsz. A dobozba épített akkumulátor lehetővé teszi, hogy ezt az időt több mint négyszeresére, akár 28 órára is megtöbbszörözd. A legújabb POCO fülhallgatóval egész nap zenét hallgathatsz, méghozzá szó szerint! A karcsú tok egy másik ászt is rejt - kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltéssel. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltsd a tokot, amint egy kompatibilis töltőre helyezed. Mindössze 10 perc alatt garantálhatsz további 3 órányi POCO élményt!

Kíváncsi vagy, hogy a POCO Buds Pro Genshin Impact Edition mikor kerül készletre a Mi-Home.hu oldalon? Iratkozz fel hírlevelünkre, és amint elérhető, értesítünk. Mi van abban az esetben, ha most a legjobb TWS fülhallgatóra vágysz? Nézd meg most Xiaomi vagy Redmi fülhallgató kínálatunkat!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.