Xiaomi Smart Band 7 sportfunkciók

Xiaomi Smart Band 7 sportfunkciók

A Xiaomi aktivitásmérők számos funkciójukkal segítik sportos motivációnkat és teszik kellemesebbé a mindennapokat. A Xiaomi Band legújabb iterációja magasabbra teszi a lécet a minőség és a technológia mennyiségét illetően, amelyet sikerült egy ilyen kompakt tokba elhelyezni. Ebben a cikkben nem csak az új okoskarkötő címadó sportfunkcióit mutatjuk be, hanem megvizsgáljuk a szerkezeti minőséget, az egyszerűséget, amellyel az okostelefonhoz csatlakozik, és a nem annyira az edzések során, hanem főleg a mindennapokban hasznos lehetőségek tömegét. Vedd fel a Xiaomi Smart Band 7-et és induljunk!

Szeret futni

Veled, természetesen! Ha csak a csuklódon viseled, a motiváció az egész testedet átjárja, és 10 pontot ad a sebességedhez, miközben futórekordokat döntögetsz. Az aktivitásmérő beépített edzési lehetőségei nem csak magát az edzés minőségét teszik lehetővé, hanem azt is ellenőrzi, hogy nem erőlteted-e túl magad az edzés során, és hogy elegendő időt szánsz-e a regenerálódásra. Elképesztő, de a Xiaomi Smart Band 7 több, mint 110 féle tevékenységet ismer fel! Biciklitúra vagy akadályfutás helyett inkább hulahoppkarikát pörgetnél vagy sárkányt eregetnél? Nyugodt lehetsz, a Xiaomi Smart Band 7 az ilyen feladatokkal is megbirkózik. A karpánt a vízi sportokat is kedveli, így szabadon úszhatsz egy medencében vagy tóban anélkül, hogy aggódnál a sérülés miatt. Ne feledd, hogy még az olyan magas vízállósági besorolású készülékek sem szeretik a forró zuhanyzást, mint az 5ATM, ezért tégy neki egy szívességet, és ne vidd magaddal a fürdőszobába, és megbízható teljesítménnyel hálálja meg neked az elkövetkező években!

Szeret jól kinézni

Az elődeinél is nagyobb, 1,62"-os kijelző maximális olvashatóságot és kényelmet biztosít az információk ellenőrzéséhez vagy a sportmódok kiválasztásához. Az AMOLED technológia élénk és nagy kontrasztú színeket biztosít, de az óra szempontjából egy nagyon fontos funkcióval is rendelkezik: Always on Display. Ez nem más, mint az óra számlapjának folyamatos megjelenítése, anélkül, hogy fel kellene ébreszteni. Aggódsz, hogy egy ilyen eljárás negatívan befolyásolja az akkumulátor élettartamát? Nem kell félni! A már említett AMOLED képernyő biztosítja, hogy a kijelző fekete területein lévő összes pixel inaktív marad, így tartalékolva az energiát a későbbi edzésekhez - akár 14 napig töltés nélkül! A Xiaomi Smart Band 7 gyönyörű megjelenésű kijelzője még jobban feldobható, ha több, mint száz előre beállított tárcsa közül választasz. Értékeled a minimalizmust, és csak a dátumot és az időt szeretnéd látni a képernyőn? Vagy arra vágysz, hogy a kezdőképernyőn minden információhoz hozzáférj, anélkül, hogy a beállítások között szimatolnál? Telepítsd a Mi Fitness alkalmazást (Xiaomi Wear) okostelefonodra, és válassz a stílusodnak megfelelő háttérképet!

Szeret gondoskodni rólad

A Xiaomi Smart Band 7 egy olyan személyes gondozó, amely nem hagy el téged soha. A nap folyamán ellenőrzi a pulzusszámot, a stressz-szintet, a vér oxigénkoncentrációját (SpO₂) vagy az oxigénplafon VO₂ max-ot. Mi az? Nem más, mint a tested oxigénfelvevő képességének mutatója. Minél magasabb ez az érték, annál jobban fogsz tudni megbirkózni a hosszú és kimerítő edzésekkel. Ha rendszeresen edzel a Xiaomi csuklópántoddal, a fittséged növekedni fog, és az egyes edzések előrehaladásának eredményei a telefonodon lévő alkalmazásban is elérhetőek lesznek. Egy fárasztó nap után az okoskarkötődnek eszébe sem jut elaludni! Miközben finom álomba merülsz, pontosan méri az alvás különböző fázisait, beleértve a legkívánatosabb, álmodozással teli fázist - a REM-fázist. Ebben a fázisban pihen a szervezet a legjobban, és regenerálódik, hogy a lehető legnagyobb lendülettel vághass neki a következő napnak. Az alvás minőségének javítása egyúttal a következő, tevékenységekkel teli nap teljesítményének javítását is jelenti! Az élet azonban különböző forgatókönyveket ír, és az alvás nem csak éjszaka történhet... Még akkor is, ha hirtelen hatalmába kerít egy délutáni szunyókálás, a Xiaomi Smart Band 7 ellenőrzi annak minőségét, és azonnal rögzíti a legfontosabb észrevételeket.

Tetszett a legújabb Xiaomi Smart Band 7? Kattints ide, és szerezz magadnak személyi edzőt és gondozót egyben, aki éjjel-nappal, mindig vigyáz rád!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.