Okosóra a POCO-tól

Okosóra a POCO-tól

Mint egy jó film, a POCO a POCO Watch okosóra bemutatásával is meglepő fordulatokat tartogat. Mostantól a POCO okostelefonokkal azonosított csúcsminőséget a márka okosóráira is rá lehet majd vezetni? Derítsük ki!

Mi van felül?

A 1,6 hüvelykes AMOLED kijeltő az első dolog, ami a POCO okosórára pillantva szembeötlik. A technológia, amellyel a képernyő készült, javítja a számlapon megjelenő információk olvashatóságát még a legnaposabb időkben is. Az adatok sokasága, például a legutóbbi edzéseredmények, az egészségi állapot vagy a barátoktól érkező üzenetek nyomasztóak lehetnek, de a POCO Watch okos kezelőfelülettel rendelkezik, amely áttekinthető marad, függetlenül attól, hogy mennyire vagy elfoglalt a sportolással és a társasági élettel.

Mi van odabent?

Rengeteg csúcstechnológia, amelyet úgy terveztek, hogy megkönnyítse a mindennapjaid! A négyszeres helymeghatározó rendszer (beleértve a GPS-t, GLONASS-t, Galileót és BeiDou-t), az 5ATM vízállóság, így a POCO Watch órával akár 50 méterig is merülhetsz, és a nagy akkumulátor, amely akár két hétig is kitart kedvenc funkcióiddal, csak néhány a rendelkezésre álló "finomságok" közül. A sportmódok száma több, mint 100 különböző pozíciót ér el. Hegyet mászhatsz, úszhatsz a tengerben vagy jógázhatsz, a POCO Watch mindig lépést tart veled, és pontosan méri az egyes edzések előrehaladását. A legújabb POCO okosórával nem kell egyetlen tevékenységre korlátoznod magát. Böngéssz a számos játékmód között, és tedd kedvenceddé a számodra teljesen új sportágat!

Mi a helyzet a másik oldallal?

Maga az egészség! Az ízléses POCO logó mellett egy érzékelőt helyeztek el, amely folyamatosan ellenőrzi az egészségi állapotod. A vér oxigénintenzitásának szintje nagyon értékes mutatója a fittségi szintünknek, amit mostantól kezdve minden nap ellenőrizhetünk. A professzionális SpO₂-érzékelő mindig készen áll az akcióra, akár egy kemény edzésen, akár egy pihentető séta során szeretteiddel. A 24 órás monitorozás ellenőrzi a szívverésed, és tájékoztat, amint bármilyen szabálytalanságot észlel. Nézd meg az egészséged az új POCO Watch órával!

És még nincs vége!

Nem tűnik ismerősnek az óra formája? Éles szemed van! Az elegánsan ívelt 3D üveggel ellátott téglalap alakú szerkezet minden bizonnyal a Mi Watch Lite okosórát és a legújabb Redmi Watch 2 Lite-ot juttatja eszünkbe. Nem bűn a legjobbakból inspirálódni, és a POCO Watch bizonyítja, hogy a legjobbat vette át a többi okosórától! Mikor kerül forgalomba az okosóra? Iratkozz fel hírlevelünkre most, és biztosan nem maradsz le ezekről a hírekről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.