OLED televízió a Xiaomitól!

OLED televízió a Xiaomitól!

Az OLED-mátrixokkal felszerelt televíziók a képi megjelenítés tekintetében a csúcsot jelentik. A Xiaomi is csatlakozik ehhez a büszke csoporthoz a legújabb Xiaomi OLED Vision TV bemutatásával! Megéri várni? Derítsük ki!

A kép mindenekelőtt

Ne titkolózzunk, az OLED technológia a fő mozgatórugója annak, hogy sokan úgy döntenek, hogy a hagyományos LCD folyadékkristályos tévéjüket szerves OLED mátrixú tévére cserélik. Mi körül van ilyen nagy felhajtás? Természetesen a minőség körül! Az OLED-képernyő pixelei saját fényükkel világítanak, így amikor kialszanak, tökéletes feketét kapunk, ami a hagyományos mátrixok esetében lehetetlen. A Vivid Picture Engine 2 technológia biztosítja az élénk színek megjelenítését a DCI-P3 98,5%-os színskálájából. A valódi 10 bites és HDR10+ támogatással rendelkező panel használata csodálatos képminőséget eredményez, nagy tónustartományt és a 8 bites mátrix 16,7 millió színével szemben több, mint egymilliárd szín megjelenítését teszi lehetővé egy jelenetben. A tévéknél népszerű gyakorlat az FRC nevű trükk alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy a szoftver elfedje a 8 bites panel tökéletlenségeit, így az egy 10 bites panelhez hasonló szintet mutat. A Xiaomi OLED Vision TV azonban igazi vizuális remekmű, méghozzá olyan, amihez nem kell szépítgetni! Egy várva várt filmbemutató beizzítása után a szemünket milliárdnyi élénk szín és a legtermészetesebb kép bombázza minden egyes indításkor.

Nem csak a kép

Miután kihevertük az OLED-mátrix vizuális sokkját, egy új típusú inger kezd el minket érni: a hang. Ebben a modellben bőven van mit hallgatni, mivel a hangszórók száma olyan lenyűgöző szintre bővült, amilyennel ritkán találkozhatunk tévékészülékeknél. A Xiaomi OLED Vision TV burkolata 4 aktív hangszórót rejt, amelyeket 4 passzív hangszóró támogat, ezek nem rendelkeznek saját tápegységgel. Mire használják őket? A főegységek által keltett akusztikus nyomás mozgásba hozza a passzív membránokat, amelyek így szintén hangot kezdenek termelni. Ez teltebb hangzást és erőteljesebb basszust eredményez, így az otthoni vetítések úgy szólnak, mintha kedvenc mozidban ülnél. Természetesen a Xiaomi OLED Vision TV a legújabb technológiákat is támogatja, így a kísérő hangzás mindig csúcsminőségű. A Dolby Atmosról és a DTS-X-ről beszélünk, amelyek időnként megmutatják rátermettségüket, és szó szerint belenyomnak a székedbe!

Hétköznapi kényelem

Az Android TV 11-en futó PatchWall 4 rendszert úgy fejlesztették ki, hogy garantálja a számos alkalmazás és streaming portál közötti navigáció kényelmét. Az intelligens ajánlások, az IMDb integráció és a kényelmes hangalapú keresés csak a Xiaomi OLED Vision TV funkcióinak csúcsa. A lelkes játékosok örülni fognak a forradalmi HDMI 2.1 port jelenlétének és az ALLM (Auto Low Latency Mode) technológia támogatásának, amely optimalizálja a képbeállításokat a virtuális játék közbeni késleltetés csökkentése érdekében. A legújabb Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.0 kapcsolat zökkenőmentes adatátvitelt és stabilitást biztosít az online tartalmak lejátszásakor. Nincs többé végtelen pufferelés és lag!

Mikor érkezik a Xiaomi OLED TV technológiája a Mi-Home.hu-ra? Iratkozz fel hírlevelünkre e-mail címed megadásával, és mi értesítünk elsőként!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.