A mi kisállatunk - Xiaomi Cyberdog

A mi kisállatunk - Xiaomi Cyberdog

A Xiaomi legjobb barátja a Xiaomi Cyberdog, amely annak ellenére, hogy nincs puha szőre, elég kellemes háziállat. A Xiaomi Store Westfield Arkadia áruházban lehetett vele találkozni, ahová a Távol-Keletről érkezett. Minden érdeklődő odajöhetett és köszönhetett a négy mancsos robotnak.

Micsoda mozgékonyság!

Csinálj hátraszaltót! Már megtörtént, mert a Cyberdog számára semmi sem lehetetlen... A bevezetett mozgási lehetőségek halmaza felülmúlja egy igazi állat hajlékonyságát. A Xiaomi Cyberdog mancsot ad a bátorító paskolás nélkül is! Ráadásul versenyezhettek is, de vigyázz, akár 12km/h-ra is felgyorsulhat! A futás, gurulás és nyújtás gyerekjáték számára. A különféle érzékelőkkel felszerelt Xiaomi Cyberdog minden akadályt kikerül anélkül, hogy káoszt okozna a berendezett lakásodban.

Futás a korszerűség felé

Hívhatod új technológiai legjobb barátodat hagyományos analóg módon, vagy választhatsz egy kicsit gonoszabb módszert. Mivel a Xiaomi Cyberdog nem egy igazi állat, irányíthatod, egy tablettel vagy a telefonodra telepített alkalmazás segítségével. A mechanikus Azor így egy kissé felturbózottan irányítható autóvá válik.

Ez még nem a lehetőségek vége

A Xiaomi Cyberdog nyílt forráskódú platformra épült, lehetővé téve a fejlesztők számára a világ minden tájáról, hogy átépítsék a kódot, továbbfejlesztve ezzel a Xiaopupil képességeit. Kicsit olyan ez, mintha egy kiskutyát tanítanánk újabb trükkökre. Hát nem izgalmas?

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.