Xiaomi MIX FOLD Technológia

Xiaomi MIX FOLD Technológia

Az okostelefonok világában a technológia fejlődése természetes dolog, amely évről évre hatékonyabbá, jobb minőségűvé és funkcionálisabbá teszi a készülékeket. Néha azonban akad egy-egy szereplő a láthatáron, aki annyira a szívén viseli a fejlődés gondolatát, hogy egyfajta újítóvá válik, és olyan megoldásokat mutat be, amiről senki sem álmodott. Ez történt a Xiaomi MIX FOLD esetében is - ez egy olyan készülék egyenesen a jövőből, amelynek futurisztikus megjelenését gondosan kombinálták a legújabb funkciókkal. Maradj velünk, és tudj meg többet az "okostelefon-tabletről", amely talán egy idő után állandóan a zsebünkben lesz.

De vajon elfér?

Függetlenül a zsebed méretétől, a Xiaomi MIX FOLD gond nélkül elfér benne! Összehajtogatva a készülék mindössze 69,8 mm széles - ez kevesebb, mint sok klasszikus egyképernyős kialakítású okostelefoné. És ha ez még nem lenne elég, a készüléken összehajtva egy harmadik, külső 6,52 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkező képernyő is láthatóvá válik! Ez a dátum és az idő megjelenítésére szolgál, és lehetővé teszi az üzenetek és a bejövő hívások kényelmes előnézetét. A Xiaomi MIX FOLD azonban csak a kihajtás után mutatja meg valódi arcát, és egy hatalmas, 8,01"-os, 2K felbontású kijelzőt tár elénk. A Dolby Vision technológia gondoskodik arról, hogy minden centimétert folyamatosan élénk színek és tökéletes kontraszt töltsön meg. Az elmélyülés élményének teljessé tétele érdekében 4 fejlett hangszóró található, amelyek úgy helyezkednek el, hogy minden egyes vetítés során érezd a teljes élményt és a teljes 3D teret. A Harman Kardon nevet büszkén viselő hangszóróknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű hangzásban lesz részed, függetlenül attól, hogy milyen zenét szeretsz hallgatni.

Egy kamera, amilyet a világ még nem látott

A Xiaomi MIX FOLD egy tehetséges fotós, akinek lencséi többször is lenyűgöznek a kivételes minőségű fényképezéssel. A 108 MP-es fő kamera minden lépésnél ámulatba ejt a részletgazdagságával és a színek hűséges visszaadásával bármilyen fényviszony mellett. A 13 MP-es széles látószögű másodlagos érzékelő megfelel a hatalmas tájak megörökítésének, és még a legterjedelmesebb tájképek részleteit is kiemeli. Igaz, mindkét fent említett szenzor a lehető legmagasabb szintű, de hol az újdonság? Az utolsó tárgyalt telemakro objektívben rejtőzik, amelyben a mechanizmus szerepét... egy átlátszó folyadék veszi át. Az emberi szem lencséihez hasonlóan képes változtatni az alakját. Ennek köszönhetően borotvaéles felvételeket készíthetünk akár 3 cm távolságból is apró tárgyakról, valamint a 30-szoros zoomnak köszönhetően távoli jeleneteket is fotózhatunk. Ez valóban futurisztikus technológia, amelyet szívesen látnánk minden modern okostelefonban! Egy ilyen ritkaságra még várnunk kell...

A hab a tortán

Talán néhányan csodálkoznak azon, hogy egy ilyen fontos kérdés, mint a teljesítmény, miért marad a végére? A Xiaomi MIX FOLD olyan korszerű alkatrészekkel rendelkezik, hogy nyilvánvaló, hogy a teljesítménye is csúcsminőségű lesz. A Snapdragon™ 888 a Qualcomm® végső szava, ha a mobil teljesítményről van szó. Egyszerűen ez a legjobb processzor, amit jelenleg egy okostelefonba lehet tenni. Ez az egység annyira előremutató, hogy könnyedén illeszkedik a többi korszerű funkcióhoz. Ha szeretnéd, már most megtapasztalhatod a maximális teljesítményt, amit az okta-core Snapdragon™ 888 nyújt... Tudtad, hogy a Xiaomi 11T Pro-ba is ezt tettük? Szerezd be, hogy már most felszerelkezhess ezzel a szuper teljesítménnyel! Ha pedig valami újra vágysz, iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.