Kényelmesebb porszívózás a Xiaomival

Kényelmesebb porszívózás a Xiaomival

Nemrég jelent meg a Xiaomi automata porszívóinak új sorozata. Lehet, hogy már ismered az ilyen típusú termék több képviselőjét. Ma azonban valami újdonsággal készültünk! Üdvözlünk a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra robotporszívóhoz és dokkolóállomás tesztelésén. Megtudhatod, hogyan teheted kényelmesebbé a takarítási folyamatot!

10 másodperc és a por eltűnik...

A Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra operációs rendszere nagyon egyszerű. Csak kapcsold be kézzel vagy a Mi-Home/Xiaomi Home alkalmazás segítségével. A porszívó a memóriájában tárolt környezettérképet használva fogja megtisztítani a lakást. Általában számos felület megtisztítása után a készülék visszatér az állomására, hogy felkészüljön a következő takarításra. Időközben a szennyeződéstartály megtelhet. Ilyenkor lépj be, tarts szünetet az aktuális tevékenységben, és ürítsd ki a portartályt. Csak ezután térhettek vissza mindketten (te és a bátor, autonóm Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra) a feladatotokhoz. A Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra automatikus ürítőállomás használatakor ez nem így van. Mint sejtheted, az állomás magától kiüríti a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra tartályát. Ez még nagyobb autonómiát jelent a porszívó számára, ami kevesebb beavatkozást jelent részedről. Amikor már azt hiszed, hogy ennél egyszerűbb már nem lehet, kiderül, hogy a Xiaomi segítségével ez lehetséges!

Csak az Ultra

Vásárlás előtt tartsd észben, hogy a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra automatikus ürítőállomás csak a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra robotporszívóval kompatibilis. Csak ez a porszívómodell élvezheti a megbízható dokkoló, tisztító és töltőplatform szolgáltatásait.

Hogyan működik?

Próbáld meg elképzelni egy cső tisztítását. Ha valamit ki akarsz "belőle buktatni", bevált módszer, hogy erősen belefújsz a nyílásba, hogy ami benne rejtőzik, az a másik oldalon essen ki. A Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station elve nagyon hasonló. Azonban azzal a különbséggel, hogy a gépen átáramló levegő, 16 500 Pa nyomással rendelkezik. Ezért olyan gyors a tartály kiürítése. Ilyen fúvóerővel 10 másodperc elegendő idő a robottartály tisztítására. A termék konstrukcióját úgy alakították ki, hogy a szennyeződésmaradványok ne telepedjenek meg az állomás zugaiban, amit a kétcsatornás ürítő rendszer alkalmazása biztosít.

Hosszú ideig megfelelő

A Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station akár 4 liter háztartási szennyeződést is képes befogadni. Csak akkor igényel beavatkozást a részedről, ha megtelt ezzel a pormennyiséggel. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnyomod a gombot és a készülék fedelét. Ezután kinyílik, és feltárul a szennyzsák. Amint láthatod, a Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra segítségével nem kell nagy erőfeszítéseket tenni a tiszta házról vagy lakásról való gondoskodáshoz. Győződj meg róla te magad a termék megvásárlásával.

Szeretnél naprakész lenni a legújabb Xiaomi termékekkel, amelyeket a kínálatunkban találsz? Iratkozz fel hírlevelünkre, és biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmiről!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.