Xiaomi okostelefonok kék színben

Xiaomi okostelefonok kék színben

A kék hétfő már évek óta híres esemény, és bár elég sok vitát okoz, minden évben egyre több szó esik róla január harmadik hétfőjén. Az ünnep ellenére szeretnénk megmutatni, hogy a "kék" szín, amelyhez a borús hangulatot társítják, nem olyan ijesztő, mint amilyennek lefestik. Nézd meg ezt a válogatást a kék Xiaomi okostelefonokból, amelyek egyedi színpalettája biztosan meglep!

Xiaomi 12

A tavalyi év egyik legjobban várt készüléke, a Xiaomi 12 is kapható egy gyönyörű kék árnyalatban! A halvány kék árnyalat azonban nem az egyetlen jellemző, amely tökéletes megjelenést biztosít ennek az okostelefonnak. A mindössze 180 g súlyú 69,9 mm széles Xiaomi 12 fejlett technológiát alkalmazva biztosítja, hogy kellemes érzés legyen kézbe venni. Felülete szimmetrikusan ívelt mind az elülső, mind a hátsó éleken, így lekerekített és finom formavilágú, selymesen sima tapintású. És ez még nem minden! Belső jellemzőivel, tudásával is el tud kápráztatni ez a remekmű, így bátran kijelenthetjük, ha a Xiaomi 12-t választod, nem igazán fogod a kezedből kiengedni.

Redmi Note 11 Pro 5G

Atlantic Blue színben kapható a Redmi Note 11. szériájának Pro modellje. A szögletes megjelenés és az üveg htlap még különlegesebbé teszi a Redmi Note legfrissebb generációját. Ne aggódj, a nagy teljesítmény ebből az okostelefonból sem hiányzik! 6,67"-es FHD+ AMOLED kijelző biztosítja a páratlan látványt, a 67W-os turbó töltés pedig segít, hogy sose kelljen lemondanod hű társadról. Sok pompás funkcióval lett még gazdagítva a Xiaomi család okostelefonja, amitől a csúcskategóriás készülékek közelébe emelkedett. Nézd meg a Redmi Note 11 jellemzőit és rendeld meg nálunk most!

Xiaomi 11 Lite 5G NE

A Bubblegum Blue pasztell árnyalata igazán lenyűgözően néz ki egy régebbi kedvencünkön, a Xiaomi 11 Lite 5G NE-n sima felületével, amely már az első pillantásra rabul ejt. A szín tovább hangsúlyozza a készülék könnyűségét, amely kevesebb mint 160 gramm, így ez a Xiaomi modell az egyik legkönnyebb a kínálatunkban. Ez a könnyű súly nem csak a vékony keretekkel vagy a szinte lapos kameramodullal jár együtt, hanem mindenekelőtt a kompromisszumok nélküli teljesítménnyel! Kivételes fotóminőség, 5G technológia, nagy teljesítményű akkumulátor, AMOLED képernyő, kettős hangszóró és NFC modul - mindez és még sok minden más a kezedben van, amint úgy döntesz, hogy megveszed a Xiaomi 11 Lite 5G NE-t. Miért ne csábulnál el, hogy a lehető leghamarabb beszerezz egyet?

Ennyi nem elég? Nem baj, mert még rengeteg kék okostelefon vár a Mi-Home.hu-n! Böngéssz kedvedre a kék színre szűrve és válaszd ki a leginkább hozzád passzoló eszközt!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.