Egy gyors és olcsó okostelefon? Redmi A1!

Egy gyors és olcsó okostelefon? Redmi A1!

49990 Ft és egy fillérrel sem több - ennyibe kerül egy új okostelefon a Xiaomi-tól! Ez egy akció? Nem, ez egy normál ár. Hogyan lehetséges ez? Derítsük ki!

Android 12 Go

A Redmi A1 okostelefonokra előtelepített Android 12 Go-t úgy alakították ki, hogy bármilyen árkategóriájú komponenseken fusson. Képes hatékonyan kihasználni bármilyen mennyiségű RAM-ot, és zökkenőmentes élményt nyújt teljesítménycsökkenés nélkül. Az alkalmazások futtatása a Redmi A1-en az Android alapváltozatához képest akár 30 százalékkal is gyorsabb, maguk az animációk pedig érezhetően gördülékenyebbé váltak. Az okostelefon-optimalizálási erőfeszítések mellett az Android 12 Go olyan fejlesztéseket is tartalmaz, mint a jobb akkumulátor-üzemidő, az adatvédelmi beállítások nagyobb ellenőrzése, valamint a fájlok és adatok könnyebb megosztása a szeretteddel. Az Android 12 Go a rendszer egy erőteljes és átgondolt változata, amelyet tökéletesen a Xiaomi Redmi A1-re szabtak!

Hatalmas 5000 mAh-s akkumulátor

A Redmi A1, akárcsak testvérei a sorozatban, egy méretes 5000 mAh akkumulátort kínál, amely lehetővé teszi, hogy akár több teljes napig is működjön töltés nélkül. Az energiatakarékos MediaTek Helio A22 processzorral kombinálva az okostelefon magas teljesítménykultúrát és megfelelő reakciókészséget tart fenn a kedvenc webhelyek böngészése, azonnali üzenetküldés vagy fényképek készítése és szerkesztése során. A gyors eMMC 5.1 beépített memória a microSD-kártyahelynek köszönhetően könnyedén bővíthető további 1 TB adatmennyiséggel. Ezzel a megoldással hatalmas tárhelyet élvezhetsz a fájlok, fényképek, videók vagy mobiljátékok gyűjtéséhez.

Lenyűgöző fotók

A 8 MP-es fő kamera szemet gyönyörködtető, részletes fényképeket készít, amelyek az f/2.0 rekeszértéknek köszönhetően megfelelően megvilágítottak. Az "selfie" szerelmesei is találnak maguknak valót. A Redmi A1 előlapján található 5 MP-es képérzékelő tökéletes erre a feladatra! Az elkészült önképek könnyen módosíthatók és szépíthetők a kamera alkalmazásba épített szerkesztőeszközöknek köszönhetően. A Redmi A1 készülékkel a kézben 1080p-s videókat is rögzíthetünk 30 képkocka/másodperc sebességgel. Az elkészített fotókat és videókat egy nagy, 6,52" képátlójú képernyőn láthatod. A HD+ felbontás biztosítja a rögzített képkockák hű reprodukcióját, a kijelző élénk színei pedig a kedvenc filmes produkcióid vagy sorozataid megtekintése közben gyönyörködtetik majd a szemedet.

Tartós és funkcionális

A Redmi A1 szigorú tartóssági teszteken esett át, hogy ne csak a teljesítmény tekintetében feleljen meg az elvárásoknak, hanem hosszú évekig szolgáljon. Mit várhatsz még a Redmi A1 dizájntól? A telefon alján találod a klasszikus 3,5 mm-es minijelzős fejhallgató-kimenetet, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd kedvenc vezetékes fülhallgatódat. Ez azonban nem az egyetlen funkciója ennek a csatlakozónak! Miután csatlakoztattad a fülhallgatót, az FM-rádió alkalmazásnak köszönhetően hallgathatod kedvenc adásaidat is. A formaságok befejezéseként csak annyit teszünk hozzá, hogy a Redmi A1 csatlakoztathatósága a legmagasabb szinten van. A telefon támogatja a Dual SIM technológiát, a 2,4 GHz-es Wi-Fi-t és a Bluetooth 5.0-t. Szeretnéd megismerni a címszereplő pontos specifikációit és még több funkcióját? Keresd a Redmi A1 okostelefonokat a Mi-Home.hu-n!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.