Megbízható és nagy teljesítményű Xiaomi powerbank mindenkinek!

Megbízható és nagy teljesítményű Xiaomi powerbank mindenkinek!

Az egyre inkább csúcstechnológiát alkalmazó eszközök korában létfontosságú az extra áramforrás. A Xiaomi 33W Power Bank 10000mAh Pocket Edition Pro tökéletes megoldás mindazok számára, akiknek támogatásra van szükségük telefonjuk, táblagépük vagy laptopjuk mindennapi használatához.

Gyönyörű kívülről...

A Xiaomi 33W Power Bank 10000mAh Pocket Edition Pro egy hordozható áramforrás 10000 mAh kapacitással. Kompakt és praktikus méreteinek köszönhetően (súlya mindössze 212 gramm!) könnyen hordozható, és bárhová magaddal viheted. Ez biztosítja, hogy soha ne fogyj ki az áramból, bárhol is légy!

Háza tartós és sérülésálló anyagból készült, így minden körülmények között kényelmes használatot biztosít. Ugyanakkor kifejezetten a környezetvédelem szem előtt tartásával tervezték. Az ötletes, egy darabból álló, rejtett gombbal ellátott kialakítás modern és futurisztikus megjelenést kölcsönöz a powerbanknak, a fényes és matt felületek kombinációja pedig kifinomult megjelenést kölcsönöz neki.

...megbízható belülről

A powerbank egy 10000 mAh kapacitású cellával van felszerelve, amely több teljes töltést tesz lehetővé még a legigényesebb eszközök számára is. A beépített gyorstöltési funkció lehetővé teszi, hogy néhány óra alatt teljes energiát kapj. Ezzel a Xiaomi 12 (4500 mAh akkumulátorral) 1,6-szor, az iPhone 13 (3227 mAh akkumulátorral) 1,9-szer tölthető fel.

A C típusú USB-csatlakozó mellett a powerbank egy A típusú USB-csatlakozóval is rendelkezik, amelynek kimeneti teljesítménye legfeljebb 22,5 watt. Ennek és a beépített intelligens töltési funkciónak köszönhetően, amely automatikusan a különböző készülékek működési áramához igazítja a kimeneti áramot, egyszerre több készüléket is tölthetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a készülék károsodása miatt.

A Xiaomi 33W Power Bank 10000mAh Pocket Edition Pro intelligens védelemmel is rendelkezik a túlmelegedés, túlfeszültség és túlterhelés ellen. LED-es töltöttségi szintjelzővel is rendelkezik, így gyorsan megtudhatjuk, hogy okostelefonunk vagy más eszközünk teljesen működőképes-e.

Mi van még?

A Xiaomi 33W Power Bank 10000mAh Pocket Edition Pro-nál még nagyobb figyelmet fordítottunk a használat biztonságára, mivel az elektromos járművekben használt cellákat használjuk. A hagyományos megoldásokkal összehasonlítva a 21700-as akkumulátor jelentősen javított paraméterekkel rendelkezik, mint például a fajlagos kapacitás, az energiasűrűség és a töltési/kisülésii teljesítmény. Ennek eredményeképpen a felhasználók számára biztonságot nyújt.

A Xiaomi 33W Power Bank 10000mAh Pocket Edition Pro egy megbízható és kényelmes powerbank, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését, és vonzó áron kapható. Ha egy nagy teljesítményű és gyors powerbankot keresel, a Xiaomi 33W Power Bank 10000mAh Pocket Edition Pro tökéletes számodra.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.