A tökéletes roller, más néven a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

A tökéletes roller, más néven a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

Ha megbízható és kényelmes közlekedési eszközt keresel, akkor a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite-ot ajánljuk. Kiváló minőségű kivitelezéssel, könnyű és gyors összecsukhatósággal és kompakt mérettel rendelkezik, így könnyen hordozható. Olvasd el cikkünket, és tudd meg, miért ez a modell a tökéletes vásárlás a közelgő tavaszra!

Mi a jó benne?

A Xiaomi Electric Scooter 3 Lite robogó 300 W-os névleges motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy elérje a maximális sebességet, ami 20 km/h. Az újratervezett váz nagy tartósságot biztosít, jelentősen csökkentett építési súly mellett.

A beépített 5200 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár 20 km-t is megtegyen a roller újratöltés nélkül. Egy ilyen nagy teljesítményű cella minden bizonnyal megkönnyíti a rövid távolságok megtételét otthonról az iskolába vagy a munkahelyre, illetve vissza.

Első a kényelem

A Xiaomi tervezői számára nagyon fontos szempont a vezetési kényelem. Az új elektromos robogó ergonomikus kormányt és 10 mm-rel szélesebb nyerget kapott a nagyobb stabilitás és biztonság érdekében.

Nagy hangsúlyt fektettek az innovatív kialakításra is, amely nemcsak minimalista dizájnnal büszkélkedhet, hanem a jármű tárolásának kényelmét is befolyásolja. Mindössze három egyszerű lépésben könnyedén összecsukhatod a rollert, és magával viheted a lakásba vagy a boltba.

A Xiaomi Electric Scooter 3 Lite kiváló választás azok számára, akik biztonságos és megbízható közlekedési eszközt keresnek. A magas építési minőség, a kompakt méret és az ergonomikus kialakítás szórakoztatóvá és kényelmessé teszi a roller vezetését. Ajándékozd meg magad tavaszra még ma, és válaszd a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite-ot a Mi-Home.hu oldalon!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.