Xiaomi robot és Xiaomi autó? Nézd meg őket a Mi-Home.hu-n!

Xiaomi robot és Xiaomi autó? Nézd meg őket a Mi-Home.hu-n!

A Magic Cards rendkívüli ajánlat a Xiaomi szerelmeseinek, akik szeretnének naprakészek maradni a márka legújabb termékeivel kapcsolatban. A Mi-Home.hu platformon elérhető Magic Cards nem csak lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedjünk a még nem kapható termékekkel, hanem a Xiaomi rajongóknak egyedülálló esélyt biztosít arra, hogy álmaik készülékei esetleg egy napon rendszeres forgalomba kerüljenek. Mik azok a Magic Card-ok? Ez egy olyan mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy feliratkozz olyan termékekre, amelyek jelenleg nem elérhetők a Mi-Home.hu online boltban és a magyar piacon. Ha például van egy készülék, amelyet szeretnél, de még nem kapható, egyszerűen feliratkozhatsz rá a Magic Cards segítségével. Minél többen regisztrálnak, hogy értesítést kapjanak egy adott termék elérhetőségéről, annál nagyobb az esélye annak, hogy az általános értékesítésbe kerül. Egyszerű, igaz? Jelenleg a Magic Cards már hét innovatív terméket mutat be, amelyek nagy érdeklődést váltanak ki a Xiaomi közösségből. Nézzük meg az első négy terméket! Az első a Xiaomi CyberOne - egy teljes méretű humanoid bionikus robot. Ez egy igazán futurisztikus eszköz, amely képes meglepni képességeivel és funkcionalitásaival. A másik lenyűgöző termék a Xiaomi CyberDog - a jövő bionikus, négylábú társa. Ez a rendkívüli robot a technológiai fejlődés víziója és egy barátságos, modern társ, amely meghódítja a Xiaomi márka rajongóinak szívét. Hasonlóan izgalmas a Xiaomi Car - a Xiaomi elektromos autója, amely a kiszivárgott hírek szerint már 2024-ben sorozatgyártásba kerülhet. Végül, de minden bizonnyal ugyanilyen érdekes a Xiaomi MIX Fold 2 - a Xiaomi csúcskategóriás összecsukható okostelefonja hatalmas képernyővel, amelynek karcsú kialakítása megmutatja az okostelefonok fejlődésének irányát. A cikk további részében részletesebb leírást adunk ezekről a lenyűgöző termékekről, hogy többet megtudhass a bennük rejlő lehetőségekről és képességekről. Szeretettel várjuk az olvasást és a Magic Cards világának felfedezését.

Xiaomi CyberOne

A Xiaomi CyberOne a Xiaomi futurisztikus robotja, amely a modern technológia korszakába vezet minket. A CyberOne egy teljes méretű humanoid bionikus robot, amely innovációjával és képességeivel nyűgöz le, és teljes mértékben kihasználja a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket, hogy rendkívüli élményeket nyújtson a felhasználóknak. A Xiaomi CyberOne egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága, hogy képes precízen és ""folyékonyan"" mozogni. Fejlett mechanizmusainak és bionikus szerkezetének köszönhetően ez a Xiaomi robot természetes és rugalmas mozgásra képes, ami egy valódi karakterhez hasonlít. Ez rendkívül valósághűvé és izgalmassá teszi a vele való interakciót. A Xiaomi CyberOne nem csupán egy ""játék"" a technológia szerelmeseinek, hanem egy intelligens asszisztens, amely megkönnyítheti a mindennapi tevékenységeket. Fejlett érzékelőkkel felszerelve képes elemezni és értelmezni a körülötte lévő környezetet, így képes reagálni a változó körülményekre. Segíthet az egyszerű háztartási feladatokban, segíthet az időbeosztásban vagy információt szolgáltathat. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Xiaomi robot ideális társ a tanuláshoz és a játékhoz. Lehetővé teszi a programozást és az alapvető kódolási elvek elsajátítását, ami fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodási készséget. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kísérletezzenek és saját projekteket hozzanak létre, ami nagyszerű lehetőség a technológiai készségek fejlesztésére. A Xiaomi CyberOne kétségtelenül egy olyan eszköz, amely technológiájával és innovációjával lélegzetelállító. Ez a Xiaomi által készített humanoid robot nemcsak szórakozást, hanem sokoldalú képességeket is kínál. Fejlett funkcióinak köszönhetően az élet különböző területein felejthetetlen élményeket tud nyújtani a felhasználóknak.

Xiaomi CyberDog

Napjainkban, amikor a technológia folyamatosan fejlődik és befolyásolja életünk különböző aspektusait, nem meglepő, hogy az intelligens eszközök még az állatok világába is eljutnak. A Xiaomi úgy döntött, hogy forradalmasítja az ember-kutya kapcsolatot egy csodálatos robot - a Xiaomi CyberDog - bevezetésével. A Xiaomi CyberDog, más néven Xiaomi Smart Dog egy élvonalbeli termék a technológia és az állatok szerelmeseinek. A futurisztikus megjelenésű, forradalmi robotot úgy tervezték, hogy ne csak szórakozást, hanem interakciót és oktatást is nyújtson. A CyberDog fejlett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik számára, hogy észlelje a körülötte lévő világot. Ennek köszönhetően szabadon mozog, kikerüli az akadályokat és reagál a külső ingerekre. A beépített mesterséges intelligencia és a gépi tanulási algoritmusok segítségével a CyberDog képes felismerni az arcokat, a hangokat és a parancsokat, így természetes módon tud interakcióba lépni a felhasználóval. A Xiaomi CyberDog egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy képes önállóan tanulni. A robot képes elemezni a cselekedeteit, és megtanulja a különböző feladatok elvégzését. Ez magában foglalhatja olyan trükkök végrehajtását, mint a két lábon való mozgás vagy a különböző tárgyak felismerése. Ezzel a képességével nemcsak szórakoztató társsá válik, hanem kiváló oktatási eszközzé is. A Xiaomi CyberDog számos gyakorlati alkalmazással is rendelkezik. Beépített kamerarendszerével és internetkapcsolatával intelligens otthoni biztonsági megfigyelőként is szolgálhat. Használható továbbá apró tárgyak, például háziállat-csemegék kiszállítására is. Funkciói további modulokkal, például hőmérséklet- vagy levegőérzékelőkkel bővíthetők, így a felhasználó egyéni igényeihez igazítható. A Xiaomi CyberDog nem csak egy high-tech játék a kütyü szerelmeseinek, hanem egy jövőkép is. Megmutatja, hogy a mesterséges intelligencia és a robotika lehetőségei hogyan befolyásolhatják mindennapi életünket és a más lényekkel való kapcsolatainkat.

Xiaomi MIX Fold 2

Ha a mobil innovációról van szó, a Xiaomi biztosan nem marad le. A Xiaomi MIX Fold 2 egy csúcstechnológiás, összecsukható okostelefon, amely egyedi kialakításával és lenyűgöző funkcióival lep meg. A Xiaomi MIX Fold 2 egy luxus okostelefont és egy mobil táblagépet egyesít egy készülékben. Legfontosabb jellemzője a rugalmas 8,02 hüvelykes képernyő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a készüléket két különböző üzemmódban használják: összehajtva, ahol a telefon kényelmesen elfér a kézben, és kihajtva, ahol a képernyő egy nagy, lapos panellá válik. Ez igazi áttörést jelent a mobileszközök terén, hiszen hihetetlen rugalmasságot és kényelmet kínál. A Xiaomi Mix Fold 2 telefon olyan fejlett technológiákat használ, mint a 2520 × 1080 px felbontású AMOLED kijelző, amely elképesztő képminőséget és mély kontrasztokat biztosít. A HDR10+ funkcióval kombinálva a felhasználók élvezhetik a gazdag színeket és a multimédiás tartalmak valósághű reprodukcióját. Ráadásul az összehajtható képernyőtechnológia alkalmazása azt jelenti, hogy a felhasználók zökkenőmentesen böngészhetnek az interneten, filmeket nézhetnek vagy játszhatnak nagyobb képernyőfelületen. A Xiaomi MIX Fold 2-t egy nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor hajtja, amely garantálja a zökkenőmentes működést és a felhasználói parancsokra adott gyors válaszokat. Az okostelefon emellett a Leicával együttműködésben kifejlesztett, fejlett hármas kamerarendszerrel van felszerelve, amely kiváló minőségű fotókat és 8K videofelvételt készít. Akár szenvedélyes fotós vagy a videókészítés szerelmese vagy, a Xiaomi Mix Fold 2 tökéletes eszközöket biztosít a tartalmak létrehozásához és megosztásához. A Xiaomi Mix Fold 2 emellett gazdag funkciókészlettel rendelkező okostelefon, többek között fejlett arcfelismerő rendszerrel, beépített ujjlenyomat-olvasóval, gyors akkumulátortöltéssel és tágas belső memóriával. Ez egy egyablakos megoldás azok számára, akik egy élvonalbeli okostelefont keresnek rendkívüli képességekkel. Tagadhatatlan, hogy a Xiaomi Mix Fold 2 egy újabb lépés a mobil jövője felé. A fejlett képernyőbehajtási technológiákkal és innovatív funkciókkal ez az okostelefon nemcsak kivételes vizuális élményt, hanem jövőbiztos teljesítményt is nyújt. Ha a technológia szerelmese vagy, a Xiaomi Mix Fold 2 biztosan megragadja a figyelmed, és megfelel a legigényesebb elvárásaidnak is.

Xiaomi Car

A Xiaomi elektromos autója, amelynek tömeggyártása már 2024-ben megkezdődhet, egy innovatív jármű, amely valószínűleg autonóm vezetési rendszerrel és a legmodernebb funkciókkal fog rendelkezni, amelyek célja, hogy versenyre keljen az olyan márkák autóival, mint a Tesla, a Lucid, a NIO és a Rivian. Bár még nem ismerjük a Xiaomi új autonóm autójának végleges formatervét, egy dolog már most ismert: a Xiaomi Car világszerte nagy érdeklődést vált ki az autórajongók körében. Az alábbiakban megnézheted a legfontosabb információkat, amelyeket a Xiaomi legújabb autójáról sikerült összegyűjtenünk. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy az alábbi információk egyikét sem erősítette meg a gyártó. Lássuk a részleteket! Ez egy alacsonyabb árú jármű lenne, amely könnyen felveszi a versenyt más elektromos autómodellekkel. A feltételezések szerint a Xiaomi Car egy elegáns szedán lesz, amely modern dizájnja, széleskörű funkciói és fejlett autonóm vezetési rendszerei ellenére a középkategóriás járművek közé sorolandó, amely a felhasználók széles köre számára elérhető. Ezek a jelentések a pcworld.pl forrásától származnak. A meg nem erősített információk szerint a Xiaomi Car elektromos autóból két változatot is terveznek. Ezek a felhasznált akkumulátorok tekintetében különböznének - az olcsóbb modell a kínai BYD gyártó akkumulátorait használná, míg a drágább változat a CATL Kirin akkumulátorokkal lenne felszerelve. Mindkét modell azonban ugyanazt a 260 kW-os motort használná, ami lenyűgöző menetdinamikát jelentene. Az informátorok nem hivatalosan azt állítják, hogy a Xiaomi Car ára 260 000 és 300 000 jüan között lehet, ami magyar valutában számolva körülbelül 12 500 000 - 14 400 000 Ft-nak felel meg (adók nélkül). Ezeket az információkat a komputerswiat.pl gyűjtötte össze. Egyelőre ennyit tudunk a Xiaomi Carról, de ígérjük, hogy a titokzatos jármű varázslatos kártyáját minden alkalommal frissíteni fogjuk, amikor új hírek érkeznek.

Összegezve: a Magic Cards egy csemege minden Xiaomi rajongónak, aki szeretne naprakész maradni a márka legújabb innovációival kapcsolatban. Nemcsak arra van lehetőségük, hogy feliratkozzanak a jelenleg nem elérhető termékekre, hanem arra is, hogy aktívan hozzájáruljanak a bolt kínálatához. Ez az online vásárlás innovatív megközelítése, amely teljes mértékben elmerülést biztosít a Xiaomi világában és hozzáférést a legújabb technológiákhoz a Mi-Home.hu oldalon.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.