Egy nagy tévé a Xiaomitól? Nézd meg a TV Max 86"-et

Egy nagy tévé a Xiaomitól? Nézd meg a TV Max 86"-et

Hosszú téli esték filmrepertoárján gondolkodsz? Javasoljuk, hogy változtass a megfontolás témáján. Ahelyett, hogy azon töprengenél, mit nézz meg, gondolkozz azon, mit nézz a következő filmekben. Üdvözlünk egy igazi Xiaomi óriás bemutatóján, amely a mozit egyenesen a nappalidba hozza! Ismerd meg a Xiaomi TV Max 86" készüléket, és merüljön el a szeretett filmek és sorozatok világában.

A Xiaomi legnagobb tévéje

Nem tévedés, a Xiaomi TV Max valóban 86 hüvelyk. Nagy a valószínűsége, hogy meghaladja a jelenleg szobádban, lakásodban vagy házadban lévő tévé méretét. Nehezen tudod elképzelni, hogy a vetített kép mennyire tiszta, éles és hatalmas lehet? Hogy megkönnyítsük a dolgod, olvass tovább, hogy többet tudj meg a Xiaomi TV Max 86'' készülékről.Rengeteg felelősség nehezedik rád, és nem szeretnéd elhanyagolni szeretett háziállatod a rohanás közepette? Van egy megoldásunk, amely legalább az aggodalmak egy részét leveszi a válladról. Képzeld el, hogy a napi többszöri étkezés helyett hetente egyszer gondoskodsz kedvenced ételeinek adagolásáról, anélkül, hogy megengednéd a túlfogyasztást vagy az elhízást. A Xiaomi Smart Pet Food Feeder pontosan így működik, az utasításaid szerint osztja ki az ételt! Az étel minden nap, egyforma időpontban várja majd kedvenced. Háziállatod meg fogja tartani a napi rutinját, te pedig kihúzhatod a menü megtervezését a feladatlistádról.

Lenyűgöző kontraszt és vizuális élmény

A Xiaomi legújabb tévéje bármilyen jelenet szépségét kihozza, és elvarázsol képességeivel. Láss mindent még tisztábban, és nyisd meg magad egy új élmény előtt, amelyet a Xiaomi TV Max 86" kiváló technológiája hoz el neked. A 120 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkező Ultra HD képernyő ragyogóan mutatja be a sportműsorokat, az akciófilmeket és a különböző fesztiválok és kulturális események élő közvetítéseit. Már alig várod az új Marvel-produkciók különleges effektjeit? Nem csoda! A Xiaomi TV Max 86"-es osztályú berendezéssel a premier bárhol megtörténhet, ahol csak akarod: nappaliban, hálószobában vagy dolgozószobában. Válaszd ki a helyet, ahol az új Xiaomi óriás játszani fog.

Maximális színlehetőségek

Lehetetlen megszámolni, hogy az emberi szem hány színt ismer fel, de azt tudjuk, hogy a Xiaomi TV Max 86" hány színt képes megjeleníteni. A DCI-P3 leképezéssel a filmek még magával ragadóbbak és élénkebbek lesznek, a "wow-effektusról" pedig a Dolby Vision IQ és a Smart Dynamic HDR gondoskodik. Az állatok és a képek szó szerint színesebbek lesznek! Képzeld el, hogy a jövő tévéjének keret nélküli képernyőjén akár 1,07 milliárd szín is megjelenik. Minden egzotikus rovar, gyík vagy madár élénkebb és lenyűgözőbb lesz számodra, az új filmes produkciók pedig még felejthetetlenebbé válnak.

Most hallani fogod a legjobbat!

Az új Xiaomi TV Max 86"-ből nem hiányozhatott a Dolby Atmos & DTS:X technológia, amely gondoskodik a legmagasabb minőségű hangzásról. Az erős basszusok, valamint a lágy suttogások és a levelek finom zümmögése szétterjed a szobában, mélységet adva a hangzásnak. Úgy fogod érezni, mintha a legfontosabb események középpontjában lennél, felejthetetlen érzelmeket élhetsz át.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.