Gondoskodj házi kedvenceidről a Xiaomival!

Gondoskodj házi kedvenceidről a Xiaomival!

Az ünnepek nem csak a barátokról és családról, hanem akár kis kedvenceidről is szólhatnak. A családi összejövetelek miatt előfordulhat, hogy városok közötti átutazásra kerül sor. Gondoskodj arról, hogy szőrös barátaid ne szenvedjenek hiányt semmiben, amíg te távol vagy!

Az állatok intelligens etetése éjjel-nappal

Rengeteg felelősség nehezedik rád, és nem szeretnéd elhanyagolni szeretett háziállatod a rohanás közepette? Van egy megoldásunk, amely legalább az aggodalmak egy részét leveszi a válladról. Képzeld el, hogy a napi többszöri étkezés helyett hetente egyszer gondoskodsz kedvenced ételeinek adagolásáról, anélkül, hogy megengednéd a túlfogyasztást vagy az elhízást. A Xiaomi Smart Pet Food Feeder pontosan így működik, az utasításaid szerint osztja ki az ételt! Az étel minden nap, egyforma időpontban várja majd kedvenced. Háziállatod meg fogja tartani a napi rutinját, te pedig kihúzhatod a menü megtervezését a feladatlistádról.

Nem csak kölyökkutyáknak

Függetlenül a háziállat korától, egy kis stabil rutin biztosan nem fog ártani neki. A kisállat már az élet első hónapjaitól kezdve meg fogja tanulni a saját és a te napi rended is. Ez megkönnyíti a séták megtervezését, és pozitívan befolyásolja a közérzetét. Csak kevés kell ahhoz, hogy megtapasztald a Xiaomi Smart Pet Food Feeder előnyeit.

Hidratálás mindenkinek

A rendszeres folyadékpótlás a nyári hónapokban ugyanolyan fontos, mint a téli szezonban. Jó ötlet, ha gondoskodsz arról, hogy háziállataid a nap bármely szakában könnyen hozzáférjenek tiszta ivóvízhez. Pontosan erre szolgál egy intelligens vízadagoló - a Xiaomi Smart Pet Fountain -. Az itató nem csak állandó H2O-forrást biztosít, de fel is hívja majd kedvenced figyelmét. Az aktív szökőkút érdekelni fogja kedvenced, és arra fogja ösztönözni, hogy egy korty friss vizet igyon ebből az ügyes eszközből. A vidám, halk csobogás ráadásul megnyugtatja az idegeket.

Lelki béke minden órában

Ami a rendszeres folyadékbevitel előnyeit illeti, mi sem különbözünk az állatoktól. Hozzánk hasonlóan nekik is állandóan friss ivóvízre van szükségük ahhoz, hogy szervezetük megfelelően működjön. A rendszeres folyadékpótlás csökkenti a súlyos vese- és húgyúti megbetegedések kockázatát, ami kevesebb költséges állatorvosi látogatást jelent. Túlságosan is igyekszel a lehető legjobb életkörülményeket biztosítani kedvencednek? Fontold meg a vizes tál gyakoribb elmosását, vagy fektess be a Xiaomi intelligens megoldásába. A Xiaomi Smart Pet Fountain már vár a Mi-Home.hu oldalon.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.