Tartozékok a Mi Smart Band 5/6 aktivitásmérődhöz

Tartozékok a Mi Smart Band 5/6 aktivitásmérődhöz

Extrákat keresel a Mi Smart Band készülékedhez? Vagy talán a háziállatod úgy döntött, hogy lakmározik a gumiszalagodból vagy a töltődből? Ne aggódj, mert ebben a cikkben megtudhatod, hogyan hosszabbíthatod meg a Xiaomi okoskarkötő élettartamát, valamint hogyan cserélheted le az elhasználódott alkatrészeit. Maradj velünk!

3 védőfólia a Mi Smart Band 6 okoskarkötőhöz

Kezdjük azzal, hogyan védjük hatékonyan a Mi Smart Band értékes képernyőjét. A Mi Smart Band 6 3 db védőfóliája tökéletes edzésekhez és kirándulásokhoz, amikor a kijelző a legérzékenyebb a karcolásokra és sérülésekre. A védőfóliaréteg hatékonyan gondoskodik róla, és a varázslatos Self-Heal™ technológiának köszönhetően a keletkező karcolások varázspálcaként eltűnnek! A 3 védőfólián kívül a készlet tartalmaz egy nedves és egy száraz kendőt, valamint egy kártyát, amely segít eltávolítani a fólia felhelyezése során esetleg keletkezett légbuborékokat. Kényelmes felhelyezés és hosszan tartó hatás, mi kell ennél több? Talán az a bizonyosság, hogy a védőfóliák teljes mértékben kompatibilisek a Mi Smart Band 6 NFC modellel is? Megerősítjük, hogy igen!

Mi Smart Band 6 szíj (3 darabos csomag)

Visszatértünk a szalagfaló fenevadak történetéhez, amelyek csak arra várnak, hogy elfelejtsd és szem előtt hagyd kedvenc eszközöd... Aztán elég egyetlen harapás, és kész, a Mi Band búcsút mondhat egykori dicsőségének, és a további veled töltött edzések már csak álmok lesznek. Erre az eshetőségre a Mi Smart Band 6 Strap (3-pack) siet a segítségedre. A rendelkezésre álló változatok Fekete, Narancs, Kék vagy Elefántcsont, Olajbogyó, Sárga színek, melyek garantálják a tökéletes színösszeállítást mindenki számára, még a legválogatósabb ízlésűeknek is!

Mi Smart Band 5/6 töltőkábel

Ez nem más, mint a Mi Smart Band 5 és 6 eredeti töltőkábele. A mágneses vége természetesen ugyanazzal a kiváló minőségű konstrukcióval rendelkezik, mint a pántodhoz mellékelt. Tehát számíthatsz a mágneses kialakításra, az aranyozott érintkezőkre és a tartós TPE anyagra, ami hatékonyan növeli az élettartamot. Kattints és szereld fel magad a Mi Smart Band 5/6 készülékedhez való dedikált töltőkábellel már most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.