Otthoni biztonság a Xiaomival

Otthoni biztonság a Xiaomival

Azon gondolkodsz, hogyan gondoskodj szeretteidről? Szeretnéd, ha a hely, ahol élsz, biztonságérzetet nyújtana neked? Van megoldásunk. Gondoskodj védelmedről, és béreld fel ehhez a feladathoz a legújabb Xiaomi IP-kamerát, amely azonnal értesít a riasztó eseményekről és az esetlegesen fenyegető betolakodókról. A Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p két változatban kapható, és rengeteg titokzatos funkciót rejt, amelyek közül néhányat mindjárt elárulunk. Gyere, olvass tovább!

A Xiaomi szeme

A rendkívül széles, 130°-os látószögű IP-kamera minden mozdulatot lát, legyen az bármilyen kicsi, akárcsak a híres fantasy-trilógia mindent látó szeme. Ez az optimális 1080p felbontással kombinálva tiszta képet nyújt, és biztosítja, hogy egyetlen illetéktelen személy se kerülje el a tekintetét. Még ha egy ügyes tolvaj úgy is dönt, hogy az éjszaka leple alatt betör az otthonodba, akkor is akadályba üztközik a terve! A Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p vezeték nélküli kültéri biztonsági kamera WDR technológiával és intelligens éjjellátással van felszerelve. Mit jelent ez a gyakorlatban? Szuper tiszta rálátást még éjszaka is. Garantáld magadnak a mély és nyugodt alvást, ha csak a Xiaomi legjobb biztonsági formáját választod!

Hasznos figyelmeztetések

A Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p olyan rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan értesítést küld a gyanús tevékenységekről. Az ilyen információk fogadásához egyszerűen telepítsd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást a telefonodra. A PIR funkciónak köszönhetően a kamera akár 7 méteres távolságból is érzékeli az illetéktelen személyeket! Ami még meglepőbb, hogy az eszköz elég okos ahhoz, hogy ne csak téged, hanem saját magát is megvédje! A beépített giroszkóp és a rögzítőcsavar garantálja a biztonságot, így a tolvajok nehezen tudják leszerelni a kamerát. Ha azonban valaki nem jó szándékkal kezdi el babrálni, automatikusan üzenetet küld az okostelefonodra, amely figyelmeztet az esetre.

Sok mindent elbír

Az IP-kamerát úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárásnak. Nem számít, hogy -20 fokos fagy vant, vagy embertelen hőség, amely során a hőmérséklet eléri az 50°C-ot, a Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p mindezt zokszó nélkül elviseli! Ez egy valóban hőségben és hidegben is használható IP kamera, amely minden körülmények között garantálja a megbízható működést. És ha ez nem lenne elég, a beépített 5700 mAh-s akkumulátor akár 90 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. Magától értetődik, hogy a készülék teljes por- és vízállósággal is rendelkezik, amit az IP65-ös tanúsítvány diktál.

Csak kamera vagy szett?

A megfelelő működéshez a Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p IP kamera beltéri vevőegységet igényel. Válaszd a szettet, ha csak most kezded használni ezt az IP-kamerát, és élvezd a csúcsminőségű védelmet!

Ha már rendelkezel beltéri vevőegységgel, és szeretnéd bővíteni kamerahálózatod a még nagyobb biztonság érdekében, akkor ez az opció neked készült. Növeld az eszközök számát egyszerre akár 4-re, és érezd magad a világ legjobban őrzött létesítményében otthon!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.