Szereld fel nappalid Xiaomival!

Szereld fel nappalid Xiaomival!

A nappali kétségtelenül olyan szoba, amelyet bátran nevezhetünk minden otthon legtöbbet foglalkoztatott helyiségének. Ez egyfajta "főhadiszállás", a családi találkozók helyszíne, mind a kevésbé, mind a hivatalosabb eseményeké. Ezért rendkívül fontos, hogy ne legyen hiány a berendezésből, amely az egész család számára szórakozást nyújt, valamint jó hatással van az egészségre és jólétre. Milyen eszközöket ajánlunk a Xiaomi ökoszisztémájából a saját otthonunk berendezésénél, és miért érdemes odafigyelni rájuk? Ezekre és más kérdésekre próbálunk válaszolni a mai cikkben. Lássunk hozzá!

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Egy másik fontos hely a nappalid térképén, nem másé lehet, mint a legfrissebb generációs Xiaomi légtisztítóé. Elődeihez hasonlóan ezt is a legmagasabb minőségű alkatrészek jellemzik, amelyeket extra képességekkel frissítettek. Mindezt úgy, hogy nem csak az egyre igényesebb felhasználókra, hanem mindenekelőtt a közeli környezet egyre növekvő légszennyezettségére koncentráltak. Szmog, cigarettafüst, allergének, különböző méretű pollenek és por - mindezek negatív hatással vannak a te és családod egészségére. Hogy gondoskodj róluk, érdemes megfontolni a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztító megvásárlását, amelynek 99,7%-os hatékonysága önmagáért beszél. Ezt a légtisztítót úgy tervezték, hogy akár 60 m²-es területeket is megtisztíthasson. nagyon alacsony zajszint jellemzi (dedikált éjszakai üzemmód), ami olyan eszközzé teszi, amely gondoskodik a zavartalan alvásodról. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztító magja egy fejlett 3 az 1-ben szűrő, amelynél nem kell emlékezned a cserére. A légtisztító magától emlékeztet, amint szükségessé válik, miközben élvezheted az alkalmazásból történő vezérléssel adott lehetőségeket.

Mi Handheld Vacuum Cleaner G10

Álmatlan éjszakákat okoz neked a porszívózás?Itt az ideje, hogy egyszer s mindenkorra véget vess ennek a kellemetlen munkának, és feledésbe merüljenek a végtelen kábelek és kusza csövek legendái. A Mi Handheld Vacuum Cleaner G10 segít a szombati takarításban, elintézi a porszívózást és a... felmosást is! Biztos lehetsz benne, hogy az első közeli érintkezés után nem akarsz majd megválni ettől a készüléktől. Nemcsak egyedi kialakításával, hanem mindenekelőtt átfogó funkcionalitásával fog örömet okozni. A Xiaomi porszívó a maga szakmájában profi, amelyet nagy teljesítményű (25000 fordulat/perc), tartós akkumulátor (akár 65 perc folyamatos működés) és intelligens padlókefe jellemez, amely felismeri a padlót és alkalmazkodik annak helyzetéhez.

Mi LED Smart Bulb

Kezdjük egy egyszerű nyomravezetővel. Sötétedés után szükség van rájuk, és minden otthonban bőségesen vannak. Mi ez? Természetesen a villanykörtékre gondolunk, amelyek a kényelmi előnyök egyre hosszabb listájával járnak. Nincs ez másképp a Xiaomi LED Smart Bulb izzóival sem, amelyek meleg fehér és hideg fehér árnyalatokban kaphatók. Mindkettőnek biztosan találsz helyet a nappalidban, de ha olyan helyre tennéd, ahol dolgozol és sok koncentrációra van szükséged, akkor válaszd a hűvös árnyalatot (Cool White). Másrészt, ha ez főként egy olyan helyiségbe illik, ahol pihensz és szabadidődet töltöd, válaszd a meleg árnyalatot (Warm White). A Mi LED Smart Bulb minden változata rendelkezik intelligens vezérlési lehetőséggel, amely lehetővé teszi mind a gyors be- és kikapcsolást, mind a sötétítést vagy a világosítást. Mindössze egy dedikált alkalmazásra van szükséged a telefonodhoz vagy egy hangutasításra, amely lehetővé teszi, hogy szó szerint "igényeidnek megfelelően" irányítsd a Google Assistantnak köszönhetően. Ezen kívül a Xiaomi izzókat nagyon hosszú élettartam jellemzi, ami napi 6 órás használat esetén akár 11 évnyi fényes közös jövőt eredményez...

Xiaomi TV Q1 E 55"

Manapság a televízió olyan berendezés, amely nélkül nehéz elképzelni egy igazi otthont, következésképpen egy nappalit. Ebben a szobában a tévé foglalja el a megtisztelő helyet, és minden év december 24-től az egész család összegyűlik körülötte, türelmetlenül várva az éves "Kevin-nézést". A következő alkalom erre több, mint 12 hónap múlva lesz, de már most érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen berendezéssel lehet ezt a fontos feladatot a lehető legjobban megoldani. Biztosak vagyunk benne, hogy ebben a szerepben tökéletesen megfelel a Xiaomi TV Q1 E 55". Nagy képátlója a 4K felbontással és az olyan technológiák támogatásával kombinálva, mint a Dolby Vision® és a HDR 10+, garantálja, hogy a legfinomabb részleteket láthasd, amelyek lehetővé teszik, hogy új " részleteket " fedezz fel olyan jelenetekben, amelyekről azt hiheted, hogy kívülről ismered őket. A kivételes vizuális paraméterekkel kiegészítve a keret nélküli ház, az Android TV™ 10 jelenléte vagy a hangvezérlés lehetősége garantálja a fantasztikus, igazán moziélményekben gazdag estét.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.