Karácsony előtti nagytakarítás egy új porszívóval

Karácsony előtti nagytakarítás egy új porszívóval

Foltok, por és nedves padló

Belépsz a konyhába, és ott, mintha mi sem történt volna, egy horrorfilmhez hasonló jelenet játszódik le. Megszáradt gyümölcslé, tea, olajfröccsenések, macska vagy más háziállat mancsainak nyomai, és mindennek tetejébe még a só is kiömlött! Hiszen tegnap még rend volt! Eddig tartott? Megint söprögetni, felmosni a padlót, és várni, hogy minden egyenletesen megszáradjon... Ne már! E három tevékenység helyett csinálhatsz egyet, hármas művelettel! Hogyan kell csinálni? Máris válaszolunk!

Ultratakarítás hívásra

Valószínűleg még egy fizetés választ el a karácsonytól, így mielőtt elkezdődik az ajándékőrület, lesz időd vásárolni valamit, ami segít a decemberi nagytakarításban! Válasszuk még ma a multitaskingot, amit a Xiaomi könnyű és okos kézi porszívója biztosít. Funkciója, hogy forró vízzel megszabadul a foltoktól, és megszárítja a frissen megtisztított felületet, így gyorsan megbirkózik a különféle szennyeződésekkel. A lakásba szórt étel, só, vagy a hóval behordott sár, mindez eltűnhet, mintha egy varázslatos tisztítási... hullámmal! Nézd meg, ahogy a szennyeződés eltűnik, és csak a csillogás és a frissesség érzése marad utána.

Bízz a folyamatban

A három üzemmóddal felszerelt Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó minden típusú szennyeződéssel megbirkózik. A nappaliban, hálószobában vagy irodában használd a normál üzemmódot, amely felsöpri a port és eltávolítja a szőrszálakat. A konyhában több munkát igényel a számos szennyeződés vagy a megszáradt foltok. Erre a nagy teljesítményű üzemmód lesz ideális. Ha éppen egy kiömlött itallal küzdesz, használd a speciális funkciót, hogy feltöröld a folyadékot a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívóval. Mint láthatod, nincs olyan feladat, amivel ez a különleges takarítógép ne tudna megbirkózni. A nagyon magas vízhőmérséklet (75℃) használatának köszönhetően még a legmakacsabb szennyeződéseknek sem lesz esélyük.

És mire kell nekem?

A Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry porszívó megvásárlásának előnyei nem érnek véget a ház vagy lakás padlójának korlátaival. Megspórolja a takarításra fordított időt, így az igazán fontos dolgokra koncentrálhatsz. Ráadásul a porszívó könnyű kialakításának köszönhetően nem terheli meg a hátadat, a kényelmes fogantyúnak köszönhetően pedig könnyen irányítható. Mondj búcsút a takarítás közbeni hátfájásnak, és üdvözöld a gyorsabb és élvezetesebb napi teendők korszakát!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.