Kellemes szellő a Xiaomitól

Kellemes szellő a Xiaomitól

Reméljük, jól telt az idei nyár számodra! Bár már előkerültek a vastag pulcsik, mert az ősz gyorsan beköszöntött, a Mi Smart Standing Fan 2 jövő nyáron is segítségedre lehet! Készülj fel már most a Xiaomival!

Érezd a lágy szellőt

Ne engedj a magas hőmérsékletnek! Tedd lakásod vagy otthonod elég hűvössé ahhoz, hogy egy forró nyári éjszakán könnyen el tudj aludni. Ha a múltban a júniusi vagy júliusi esték az álmatlanság előhírnökei voltak számodra, csírájában fojtsd el a problémát a következő szezonra. A ma bemutatott megoldás a válasz azok igényeire, akik a melegebb hónapokban állandó álmatlanságtól szenvednek, és mindazokéra, akik nincsenek hozzászokva a trópusi hőmérséklethez.

A szárnyas ventilátor

Többé nem fogsz meglepődni ezen a mondaton! Ugyanis ez nem egy repülő ventilátor, hanem egy Mi Smart Standing Fan 2, amely dupla adag szellőt generáló lapátokkal van felfegyverezve. Ez természetesen a termék nagyobb hatékonyságát jelenti, és így neked nagyobb megkönnyebbülést a fülledt napokon. Emlékezz arra az érzésre, amikor alig kapsz levegőt, mert a közelgő vihar mintha minden oxigént kiszívott volna a légkörből. Nem kell megvárnod az első villámcsapást, hogy megkönnyebbülést érezhess! Csak dugd be a Mi Smart Standing Fan 2-t egy konnektorba, és a ventilátorgép máris munkához lát. A szél megnyugtató érintése körülöleli a tested, kellemesen hűsíti, és visszaadja a nyugodt lélegzetedet.

Friss szellő

A Xiaomi Smart Standing Fan a Mi Home alkalmazásból vezérelhető, 14 méteres hatótávolságon belül forgatja a levegőt, és 140°-os, rendkívül széles szellőzési szöget kínál. A Mi Smart Standing Fan 2-t a nappaliban vagy az iskolai osztályteremben elhelyezve mindenkit hűvösen tarthatsz ott. A zúgás miatt sem kell aggódnod, mert a berendezés rendkívül halkan működik. A zaj nem haladja meg az 55,8 dB-t, éjszakai üzemmódban a ventilátor minimálisra (30,2 dB) csökkenti a hangkibocsátást, így nyugodtan elaludhatsz.

Gyors telepítés és működtetés

Ha szeretnéd élvezni a Mi Smart Standing Fan 2 számos előnyét, csak néhány egyszerű utasítást kell követned a mellékelt kézikönyv alapján. Az összeszerelés rendkívül ösztönös, így a teljes idő nem haladhatja meg a néhány percet. Annak eldöntése, hogy hová helyezd új Smart Home komponensét, használhatod a hosszabbik végét, és a ventilátort a padlóra helyezheted, vagy választhatod a rövidebb állványt, és elhelyezheted például egy asztalon.

Adj magadnak egy kis pihenést és megkönnyebbülést a Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 megvásárlásával! Nem kell többé az izzadtságcseppeket törölgetned magadról!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.