Tiszta víz a Mi Smart Water Purifier segítségével!

Tiszta víz a Mi Smart Water Purifier segítségével!

Óvja-e a tiszta víz az egészséget? Igen! Különösen akkor, ha a Mi Smart Water Purifier segítségével szűröd meg. Annak ellenére, hogy ez az intelligens víztisztító Xiaomi még nem érhető el a magyar piacon, hazánkon kívül nagyon gyorsan kezdett népszerűvé válni. Mindez az emberek növekvő tudatosságának köszönhető, mind a gazdasági, mind a környezetvédelmi kérdésekben, és az egyre merészebb hit, hogy a csapvíz felváltja a palackozott vizet, és ráadásul elég jó ízű lehet! De ha nem vagy ebben 100%-ig biztos, akkor ezt a cikket kifejezetten neked írtuk!

"Igyál csapvizet!"

Világszerte egyre inkább arra ösztönzik az embereket, hogy a vizet egyenesen a csapból igyák. Ennek érdekében szervezett társadalmi kampányok (pl. "Igyál csapvizet!") zajlanak, valamennyi tömegmédiumot felhasználva, amelyeknek az a feladata, hogy megtörjék azt az uralkodó hiedelmet, hogy a csapvíz tele van egészségre káros anyagokkal. Még mindig szkeptikus vagy ebben a témában? A Xiaomi víztisztító azért van itt, hogy megváltoztassa a véleményedet! Ez a kis méretű víztisztító egyszer és mindenkorra lerombolja a mindenütt jelenlévő "vízmítoszokat", és a csapvizet nemcsak egészségesebbé, de ízletesebbé is teszi!

Nagy szűrő

A Xiaomi Mi Smart Water Purifier egy olyan készülék, amelynek előbb-utóbb meg kell jelennie otthonodban. Röviddel a beszerelése után rá fogsz jönni, hogy a megtakarítás, amit a háztartási költségvetésedben generál, magáért beszél. A Xiaomi víztisztítóban használt ötfokozatú szűrőrendszer biztosítja, hogy a nap bármely szakában a legjobb minőségű ivóvízhez juss. Mindez a 0,0001 mikronos tisztítási pontosságnak köszönhetően, amely garanciát nyújt arra, hogy még a nyomokban megjelenő veszélyes anyagok is eltávolításra kerülnek, és nem veszélyeztetik a te és családtagjaid egészségét. Ebben a fejlett folyamatban három szűrő (PPC szűrő, RO szűrő, PAC szűrő) vesz részt. Bár szerepük különböző, a céljuk ugyanaz: kristálytiszta ivóvíz.

99,99%-os hatékonyság

7 liter - ez a Xiaomi Mi Smart víztisztító víztartályának kapacitása. A méretes térfogat azonban nem az egyetlen jellemzője, ami megkülönbözteti. Ugyanis "varázslatos" képességekkel büszkélkedhet, amelyek a kiváló minőségű hófehér burkolat alatt zajlanak. Itt kezdődik és itt ér véget a szűrési folyamat. A négy szakasz után, amelyben a fent említett szűrők nagy szerepet játszanak, eljön az UV-sterilizálás ideje. Erre négyóránként kerül sor, és 25 percig tart. Kevesebb mint fél óra alatt a vízben lévő baktériumokat 99,99%-os hatékonysággal távolítja el! Ez egy olyan érték, amely meggyőzhet arról, hogy a Xiaomi víztisztító egy szinte tökéletes készülék? Határozottan!

Reméljük, hogy sikerült legalább egy kicsit meggyőznünk arról, hogy a Xiaomi Mi Smart Water Purifier hamarosan olyan eszközzé válhat, amely nélkül nehéz lesz elképzelni a mindennapokat. Csak szoríts, hogy minél hamarabb elérhetővé váljon nálunk is a készülék!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.