Fényképészeti áttörés - Xiaomi 12S Ultra

Fényképészeti áttörés - Xiaomi 12S Ultra

Amikor azt hiszed, hogy a mobilfotózás világában már semmi sem tud meglepni, akkor megjelenik... a Xiaomi 12S Ultra! Ez egy olyan okostelefon, amely számára nincs olyan felvétel, amely lehetetlen lenne. Szilárdan meg vagyunk győződve arról, hogy még a legkedvezőtlenebb fényviszonyokkal is megbirkózik, és egyetlen érintéssel borotvaéles fotókat készít. A Xiaomi 12S Ultra kétségtelenül egy új korszak kezdete, amelyet a Leicával való együttműködés indított el. Jellemzője a csúcsminőségű fotótechnikai felszerelés, amely a márka több mint egy évszázados gazdag múltjával és a legmodernebb technológiákkal kombinálva egy olyan okostelefont eredményezett, amely a legszebb pillanatok megörökítésére készült.

A kivitelezés pontossága

Időtálló - ez a szó jellemzi legjobban a Xiaomi 12S Ultra készüléket. Bár a kamerarendszer fontos szerepet játszik itt, ez nem árnyékolja be az egész készülék egyedi kialakítását. A nagy méret ellenére a lencséket egyszerű és klasszikus dizájn jellemzi, amely ötvözi a modern kézművességet a Leica már jól ismert dizájnesztétikájával. A Xiaomi 12S Ultra hátlapja környezetbarát szilikonbőrből készült. Az ultrasima felület mellett jellegzetes textúrával és visszafogott színekkel (Classic Black, Verdant Green) rendelkezik, amelyek minden szemet megragadnak. A Xiaomi 12S Ultra víz- és porállóságáról (IP68) sem feledkeztek meg, így biztos lehetsz benne, hogy az okostelefon abszolút minden körülmények között teljesíteni fog.

Mesteri képességek

A Xiaomi 12S Ultra legizgalmasabb aspektusa kétségtelenül a prémium Leica objektívkészlet. Ez teszi a készüléket világszinten egyedülállóvá. Végül is a Xiaomi legújabb okostelefonja sikeresen helyettesítheti a kamerákat, amelyek nélkül a teljesen professzionális fotók készítése eddig szinte lehetetlen volt. A Xiaomi 12S Ultra sikerének középpontjában a lencsék állnak, amelyek egy igazán harmonikus triót alkotnak. Ezek hozzák ki a legszebb dolgokat a pillanatból, és a látszólag hétköznapi fotókat remekművekké változtatják. A fejlett Leica optikai rendszer, amely jelen van ebben az elődmodellben, a következőkből áll:

- 50 MP széles látószögű objektív

23 mm-es gyújtótávolsággal egyenértékű, 1 hüvelykes érzékelővel, f/1,9-es rekeszértékkel, optikai képstabilizátorral és Octa-PD fázisérzékelős autofókusszal. Kiválóan alkalmas mindennapi fényképezéshez, a legkülönbözőbb időjárási és fényviszonyok mellett. A nagyméretű érzékelő több fényt enged be, így még az éjszakai felvételeknél sem hiányoznak a legfinomabb részletek.

- 48 MP ultraszéles látószögű objektív

13 mm-es gyújtótávolsággal egyenértékű, 128°-os látószög, ½ hüvelykes érzékelő, f/2,2 rekeszérték és Dual-PD fázisérzékelős autofókusz. Rögzítsd vele a legfestőibb tájakat és építészeti gyöngyszemeket. Szerezz még szélesebb perspektívát, és készíts olyan fotókat, amelyeket mindenki megirigyelhet.

- 48 MP telemakro objektív

120 mm-es ekvivalens gyújtótávolság, ½ hüvelykes érzékelő, f/4,1 rekesz, optikai képstabilizátor és EIS stabilizátor zoomolásnál. Célja, hogy közeli felvételeket készíthess olyan elemekről, amelyek jelentős távolságban vannak tőled. Rövidítsd le a távolságot az igazán távoli nézetekhez, és élvezd a részletgazdag képkockákat.

Többre vágysz?

Szeretnéd követni a hasonló híreket a Xiaomi világából? Iratkozz fel hírlevelünkre még ma, hogy biztosan ne maradj le semmilyen újdonságunkról!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.