Wi-Fi 6 az otthonodban

Wi-Fi 6 az otthonodban

A mesh rendszer egy modern megoldás, amely lehetővé teszi, hogy több helyiséget lefedj és összekapcsolj egy erős vezeték nélküli jellel. Vannak vakfoltok otthonodban, ahol mindig nehezen tudsz kapcsolatot létesíteni? Ha igen, akkor szükséged lenne egy hatékony eszközre a bosszantó késések leküzdésére. A Xiaomi Mesh System AX3000 ilyen fegyverré válhat. De mi különbözteti meg a mesh rendszert a jelerősítőktől, közismert nevén extenderektől? Először is a kényelem és a hatékonyság! Minden egyes tornyos Xiaomi Mesh System AX3000 routerként és jelerősítőként szolgál egyben! Ahogy bővíted Xiaomi mesh hálózatod, egyszerűen alkalmazz több eszközt otthonod körül, anélkül, hogy a problémás telepítéstől kellene tartanod. A mesh eszközöket önmagukban is használhatod, vagy kombinálhatod őket a Mi Router AX9000 routerrel. Ha tehát több helyiséget szeretnél kényelmesen lefedni vezeték nélküli hálózattal, a Xiaomi megoldása tökéletes választás lesz számodra. Maradj velünk és tudj meg többet!

Csatlakozás egy Wi-Fi 6 hálózathoz

Ha felszereled magad a Xiaomi Mesh System AX3000 rendszerrel, hozzáférhetsz a legújabb Wi-Fi 6 hálózathoz, amely gyors átvitelt és szinte nulla késleltetést kínál. A legnagyobb forradalom a maximális hálózati átviteli sebesség, amely a Mesh System AX3000 esetében akár 2,976 Mbps, és akár 254 eszközhöz való csatlakozás lehetősége! Mit jelent ez a gyakorlatban? Villámgyors játékletöltést, szupergyors streaminget a kedvenc filmjeidhez, és még sok-sok mást! A Wi-Fi 6 egyszerűen a szeretett hálózati protokollunk leggyorsabb és legmegbízhatóbb változata, amely jelenleg elérhető neked.

A falak réme

A falaknak megvan a módszere arra, hogy a vezeték nélküli jeleket a maguk kénye-kedve szerint blokkolják. Régebben a routerek mindent megtettek azért, hogy egyenletes jelet biztosítsanak a lakás teljes felületén, de sajnos ezek a rosszindulatú akadályok útjukban álltak... Ha felszerelkezel egy modern routerrel vagy egy Xiaomi mesh rendszerrel, akkor egy nagyon fontos eszközt kapsz a hatótávolság-terror elleni küzdelemhez - a Beamformingot. Mi is ez? Ez egy fejlett beamforming technika, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz jele áthatoljon még a legvastagabb falakon is, és zavartalan kapcsolatot biztosítson otthonod minden szegletében. A Xiaomi Mesh System AX3000 a végső fegyver a rossz lefedettség elleni küzdelemben!

Ellenőrzött hálózat

A Xiaomi Mesh System AX3000 a legújabb megoldások által diktált biztonságot és az alkalmazásból történő kényelmes vezérlést is biztosítja. A modern WPA3 protokoll lehetővé teszi a megbízható adattitkosítást és a bizalmat, hogy egyetlen illetéktelen személy sem teszi rá a ragacsos mancsát. A Mesh System AX3000 a jövőbiztos IPv6 opcióhoz is hozzáférést biztosít, amely már a vadonatúj mesh rendszer kicsomagolása után elérhetővé válik. Ha a Xiaomi Mesh System AX3000-et okostelefonnal párosítod, valós idejű megtekintést és ellenőrzést kapsz arról, hogy mi történik a hálózatodon - csak telepítsd a Xiaomi Home/Mi Home alkalmazást, és már kész is vagy!

Csatlakozol egy mesh hálózathoz?

Fogadj a maximális átvitelre, és válassz egy fejlett mesh rendszert a Xiaomitól! A legjobb eredményt több eszköz kombinálásával érheted el, ezért javasoljuk, hogy vásárolj két darabot, méghozzá a Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) szettet. Ha egy kis lakással rendelkezel, vagy szeretnéd egy másik eszközzel bővíteni a mesh hálózatot, akkor egyetlen modul vásárolj, a Xiaomi Mesh System AX3000 (1-Pack)-et. Válaszd ki a kívánt opciót, és csatlakozz az azonnali átvitel világához a Xiaomival!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.