Xiaomi az autóban

Xiaomi az autóban

Az üzemanyagárak hol felfelé, hol lefelé mennek, de szerencsére a mi áraink stabilak. Szeretnéd feldobni autója belsejét? Olvasd el mai cikkünket, amelynek témája... Xiaomi autós kiegészítők!

Azok számára, akik nem vesztegetik az időt

Nem kell profi sofőrnek lenned ahhoz, hogy tudd, hogy túl sok időt veszítesz a napi dugókban. Vannak azonban módok arra, hogy ezeket az elvesztegetett perceket valamilyen módon visszaszerezzük. Ha sok időt töltesz az autóban, vezetés közben is töltheted a telefonodat, power bankodat vagy mindkettőt! A Mi Dual-Port Car Charger (37W) dupla hozzáférést biztosít az energiához. Szereld a megfelelő helyre az öngyújtót, és élvezd a mindig feltöltött okostelefont, power bankot, fejhallgatót vagy laptopot. A lista folytatható, és csak egy következtetés van: mindent feltölthetsz, amire nemcsak neked, hanem az utasaidnak is szüksége lehet.

Az egyéniségeknek

Nem szereted a felesleges kábeleket, és a "minél egyszerűbb, annál jobb" elvet követed? A Mi Wireless Car Charger (20W) biztosan elégedetté tesz. Ez egy igazán sokoldalú megoldás, amely számos funkciót egyesít magában. Először is tartóként szolgál az okostelefonod számára, amíg az autódban utazol, másodszor (és egyesek számára a legfontosabb) vezeték nélkül tölti a telefont a "markolatában". Csak győződjd meg róla, hogy mobiltelefonod támogatja az induktív töltést, és utazásaid hirtelen még kényelmesebbé válnak. Ha szereted a multitaskingot, a Mi Wireless Car Charger (20W) pont neked való. Egyszerűen kapcsold be a töltőt, és az alkalmazkodni fog a belehelyezett okostelefonhoz. A nagy, 20 W-os teljesítménynek köszönhetően telefonod pillanatok alatt újra működőképes lesz. Ne feledd, a Mi Wireless Car Charger (20W) hagyományos módon is használható, ha USB-C kábellel csatlakoztatod okostelefonodhoz.

Az első biztonsági intézkedés

Beszéltünk egy kicsit arról, hogy mit tehetsz az úton, hogy valahogy a legtöbbet hozd ki belőle. Emlékeztetnénk azonban arra, hogy néhány dologra érdemes odafigyelned, mielőtt útnak indulsz. Az ajánlások szerint figyelni kell például a futófelület állapotára és a guminyomásra. Az új Xiaomi Portable Electric Electric Air Compressor 1S tökéletesen alkalmas erre a feladatra. Használhatod közvetlenül indulás előtt, vagy bepakolhatod az autóba, és útközben vagy az úti cél elérése után is használhatod. A Xiaomi Portable Electric Electric Air Compressor 1S ugyanolyan hasznos lesz egy kerékpártúrán, mint a terepen vagy a strandon. Ha az utolsó pillanatban jut eszedbe, hogy bepakold a Xiaomi pumpát, akkor sincs miért aggódnod, USB-C kábellel is feltöltheted, például a korábban említett Mi Dual-Port Car Charger (37W) segítségével.

Másodszintű védelem

Ha már meggyőződtél arról, hogy autód hatékony és biztonságos, akkor egy lépéssel továbbléphetsz, ha egy Xiaomi videorögzítőt szerelsz bele. Ez lehetővé teszi, hogy minden szokatlan viselkedést rögzíts mind az úton, mind a parkolóban. Lépj be a Mi Dash Cam 1S által rögzített képekbe, és tartsd szem előtt autód. A kamera a legmagasabb minőségű STARVIS éjjellátónak köszönhetően éjjel-nappal tiszta felvételt készít. A Mi-Home mobilalkalmazáson keresztül könnyedén ellenőrizheted, mi történik a garázsban, és biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmiről.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.