Vészeld át a telet a Xiaomival

Vészeld át a telet a Xiaomival

Mi segít túlélni az év leghidegebb hónapjait? Van néhány javaslatunk! Kezdjük a legszükségesebbekkel, és fejezzük be a kevésbé nyilvánvalóakkal. Meghívunk a Xiaomi téli tippjeire. Melegedj fel velünk!

Mit tegyünk, hogy melegen maradjunk?

A kellemes és meleg légkör egy dolog, a hőmérséklet egy másik. A hangulatos környezet biztosításához azonban szükség van a lakás felmelegítésére. Hogyan lehet ezt megszervezni? A válasz meglehetősen egyszerű. Ahhoz, hogy a lakásban vagy a házban érezd a meleget, szükség van egy fűtőtestre! Talán már tudod, hogy egy ilyen tartozék megtalálható a kínálatunkban. De ez nem egy közönséges radiátor - a Mi Smart Space Heater S egy olyan eszköz, amely méltó minden okosotthonhoz. A kialakításba foglalt új funkcióknak köszönhetően akár hanggal is működtetheted, hiszen támogatja a Google Assistant és az Alexa szolgáltatást. Hordozható és hasznos minden háztartásban. A beépített fogantyúra szabadon felakaszthatod a frissen mosott ruhát, vagy használhatod szállításra. A felhasználási lehetőségek száma végtelen.

Kényeztesd magad egy csésze melegítő teával...

Természetesen a Mi Smart Space Heater S kétségtelenül nélkülözhetetlen minden lakásban. De rajta kívül van még néhány rendkívül fontos berendezés, amelyek nélkül nehéz lenne boldogulni. Mi lenne a tél forró italok és gyógyteák nélkül? Éppen ezért a Mi Smart Kettle Pro nagyszerű szolgálatot tesz a leghidegebb hónapokban (és azon túl). Amikor egy fagyos séta után átléped a lakásod küszöbét, ott lesz a víz készen a teádhoz. A víztartó hőmérséklet-tartó funkciónak köszönhetően a nap vagy éjszaka bármely szakában forró víz vár majd rád.

Ha valami többre vágysz

Már meleg van, és egy bögre forró teát tartasz a kezedben. Aztán éhséget kezdesz érezni. Maradjunk hát még egy kicsit a konyhában, és főzzünk valami különlegeset! A Mi Smart Air Fryer segít neked egy finom tál étel elkészítésében. Ha kész vagy, kapcsold be a telefonodon lévő alkalmazással. Nem kell mást tenned, mint előkészíteni mindent, amit sütni vagy főzni kell, és egyetlen kattintással aktiválod a saját chefedet.

És a hab a tortán...

Ettél, ittál és felmelegedtél. Itt az ideje, hogy gondoskodj a közvetlen környezeted kényelméről. Télen sokan küzdhetnek a túl száraz levegő belégzéséből eredő problémákkal. Az ilyen bajok elkerülése érdekében bemutatjuk a Mi Smart Antibacterial Humidifier. A nagy tartálykapacitás (4,5 l) akár 15 órán át tartó folyamatos működést tesz lehetővé! A készüléket a hangoddal aktiválhatod, akár a Google Assistant vagy Alexa segítségével. A kütyü olyan halkan működik, hogy akár a hálószobádban is elhelyezheted, és nem fog zavarni, sőt, még a mélyebb alváshoz is hozzájárulhat.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.