Új okosóra a Xiaomitól

Új okosóra a Xiaomitól

A Xiaomi Watch S1 Pro az egyik legfejlettebb eszköz az okosórák területén. Az okosórát olyan felhasználók számára tervezték, akik értékelik a funkcionalitást és az elegáns dizájnt egyaránt. Ebben a cikkben közelebbről megnézzük a Xiaomi Watch S1 Pro-t, és ismertetjük a legfontosabb jellemzőit és előnyeit. Jó szórakozást!

Egy okosóra mindenkinek

A Xiaomi Watch S1 Pro egy okosóra, amely tele van olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A készülék többek között pulzusmérővel, GPS-szel, NFC-modullal (a kényelmes érintésmentes fizetéshez) és sok más hasznos funkcióval rendelkezik. A Xiaomi Watch S1 Pro vonzó kialakítású is, így nem csak az edzések minőségének mérésére szolgáló eszközként, hanem stíluselemként is szolgál.

Kiváló minőség

A Xiaomi Watch S1 Pro tokja rozsdamentes acélból készült, súlya mégis mindössze 48,5 gramm. Az óra 5 ATM vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 50 méteres mélységben is használható úszáshoz és búvárkodáshoz. Az előlapon egy 1,47 hüvelykes kerek AMOLED kijelző található, 480 × 480 px felbontással. A képernyőt zafírüveg borítja, amely hatékonyan véd a karcolások és sérülések ellen. A nagyméretű, 500 mAh-s akkumulátor akár 14 napos használatot tesz lehetővé újratöltés nélkül. A mellékelt vezeték nélküli töltőnek köszönhetően az óra mindig tele lesz energiával, és készen áll a következő edzésre!

A Xiaomi Watch S1 Pro főbb jellemzői

Pulzusmérő: A Xiaomi Watch S1 Pro nagy pontosságú pulzusmérő szenzorral van felszerelve, amely fizikai aktivitás közben és napi szinten figyeli a pulzusszámot.

Navigáció: Az óra beépített GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou és QZSS navigációs rendszerrel rendelkezik, így pontosan nyomon követheted a futás közben megtett távolságot vagy a kedvenc kétkerekűdön megtett útvonalat.

NFC modul: A Xiaomi Watch S1 Pro lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést, ami ideális azok számára, akik értékelik a kényelmet és az időt.

Sportfunkciók: Az óra lehetővé teszi a legkülönfélébb fizikai tevékenységek, például futás, úszás, kerékpározás és fitnesz figyelését.

Figyelemfelkeltő: A Xiaomi Watch S1 Pro vonzó kialakításával nyűgöz le, amely lehetővé teszi, hogy különböző helyzetekben viseljük - akár munka közben, akár fizikai aktivitás közben.

A Xiaomi Watch S1 Pro okosóra hamarosan kapható a Mi-Home.hu websáruházunkban! Rendeld meg, és élvezd az okosórák erőteljes funkcióit egy hagyományos óra elegáns burkolatában!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.