Redmi 12C - a Mi-Home.hu újdonsága

Redmi 12C - a Mi-Home.hu újdonsága

A Xiaomi Redmi 12C a Redmi sorozat egyik legújabb okostelefonja, amely számos fejlett funkciót kínál kedvező áron. Ez a modell remek választás azoknak, akiknek nagy teljesítményű készülékre van szükségük, de nem akarnak túlfizetni. Ebben a cikkben áttekintjük a Redmi 12C legfontosabb jellemzőit és funkcióit, valamint bemutatjuk a műszaki specifikációkat.

Redmi 12C kijelző

A telefon 6,71 hüvelykes, 1650 × 720 px felbontású Dot Drop képernyővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy élvezd a fényes és tiszta képet és a széles betekintési szögeket. Emellett a kijelző 21:9-es képarányú, így az okostelefon kényelmesen használható egy kézzel is.

Redmi 12C teljesítmény

Az okostelefont egy Mediatek Helio G85 processzor hajtja, amely zökkenőmentes és gyors teljesítményt biztosít. Ezt a processzort 3 GB vagy 4 GB RAM támogatja, lehetővé téve több alkalmazás egyidejű futtatását a gördülékenység csökkenése nélkül. A beépített belső memória akár 3 változata (32 GB, 64 GB vagy 128 GB) lehetővé teszi, hogy sok fájlt tárolj, és bővítsd kedvenc alkalmazásaidnak könyvtárát.

Redmi 12C kamera

A készülék kettős kamerabeállítással rendelkezik, amely egy 50 MP-es fő kamerát és egy további másodlagos kamerát tartalmaz. Ez a kombináció lehetővé teszi a tiszta fényképek készítését nappal és éjszaka egyaránt. Az okostelefon 5 MP-es előlapi kamerával is rendelkezik a részletgazdag szelfik készítéséhez.

Redmi 12C akkumulátor

Az okostelefon nagy, 5000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú üzemidőt biztosít újratöltés nélkül. Emellett a készülék támogatja a 10 W-os gyorstöltést, így gyorsan feltöltheted az energiát, és visszatérhetsz kedvenc játékodhoz vagy a Mi-Home.hu böngészéséhez.

Redmi 12C kialakítás

A Redmi 12C elegáns és modern kialakítású, ívelt élekkel rendelkezik, így jól fekszik a kézben. A kényelmet fokozza a hátlapon található villámgyors ujjlenyomat-olvasó. Az okostelefon két színben kapható: Graphite Grey és Ocean Blue.

A Redmi 12C okostelefon egy nagy teljesítményű készülék jó kamerával, nagy akkumulátorral és modern dizájnnal. Ideális azok számára, akiknek gyors telefonra van szükségük vonzó áron. A Redmi 12C már megvásárolható a Mi-Home.hu oldalon, szerezd be most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.