Bemutatkozik a Redmi Note 11 Pro

Bemutatkozik a Redmi Note 11 Pro

Üdvözölünk a Xiaomi legújabb okostelefon-sorozatának bemutatóján. Úgy döntöttünk, hogy ma egy kicsit közelebb hozzuk tapasztalatainkat, melyet a Xiaomi Redmi Note 11 Pro tesztelése során szereztünk. Ha kíváncsi vagy arra, hogy véleményünk szerint hogyan teljesített ez a modell, maradj velünk!

Itt is van...a Pro!

Bevezetésképpen röviden jellemezzük a mai cikk tárgyalt hősét. A Redmi Note 11 Pro a Xiaomi telefonok legújabb kollekciójának legfőbb képviselője. A 67W-os turbó gyorstöltés képességével, a 6,67" FHD+ AMOLED kijelző, amely 120 Hz-es frissítési frekvenciával felszerelt, nagyszerű a mindennapi kihívásokhoz. A LiquidCool technológiával hűtött készülék a legigényesebb helyzetekben is megőrzi lenyűgöző teljesítményét. Játék, sportnézés és egyidejű tevékenységek végzése sem okoz gondot, és a hőmérsékletét sem emeli meg. Mit nyújtanak még az alkatrészei? Nézzük meg!

Kivételes fotók

Egy jó kamerakészlet nagyban javíthatja az okostelefon használatát. Ez történt tesztünk tárgya esetében is. Mind nappal, mind éjszaka a 108 MP-es főkamera tökéletesen adta vissza a táj szépségét. A fotózás színskálája és részletei minden alkalommal elragadóak voltak, függetlenül a környezeti körülményektől. A Redmi Note 11 Pro készülékkel biztosan elmehetsz nyaralni, és biztosíthatod a legjobb szuveníreket rendkívüli portrék és felejthetetlen látnivalókról készült fotók formájában.

Új sorozat, új képességek

Az ikonikus sorozat következő része nem csak a tökéletesre finomított dizájn, hanem számos fejlesztés is. Mik ezek? Először is érdemes megemlíteni a fenomenális képminőséggel rendelkező kijelzőt. Ahogy az egy csúcs okostelefonhoz illik, a Redmi Note 11 Pro hatalmas, 360 Hz-es frekvenciájú érintésmintákat készít. Mindössze annyit kell tenned, hogy szó szerint elhúzod az ujjad, és a kérésed aprólékos pontossággal hajtja végre. Készülj fel a teljesen sima képernyőélményre.

Még jobb!

Fotók, megjelenítés, kialakítás és alkatrészek... de ez még nem minden! Mivel egy modern telefonnak számos eszközt kell helyettesítenie, hogy minél kényelmesebb és multifunkcionálisabb legyen, mind erős processzorra, mind csúcskategóriás hűtési technológiára szükség lesz. Így a Redmi Note 11 Pro fedélzetén megjelent egy erős okta-core MediaTek Helio G96. Az alkalmazott LiquidCool rendszer segítségével kiváló összetételt alkot, amely lehetővé teszi, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen. A kiváló teljesítményt igazán hosszú ideig élvezhetjük, hiszen a 5000 mAh kapacitású akkumulátor intenzív használat mellett is magas szinten tartja a töltöttséget. A 67 W-os töltővel történő turbófeltöltés (a vásárláshoz mellékelve) szinte pillanatok alatt visszahozza az akkumulátor teljes teljesítményét.

Milyen színt választanál?

Most, hogy már tudsz egy-két dolgot, bátran dönthetsz úgy, hogy megvásárolodt. A gyönyörű, ikonikus dizájn egyszerűségével csábít, de nem csak ez az egyetlen dolog, ami elcsábít. Csak rajtad múlik, melyik modell lesz az igazi. Válassz három kivételes lehetőség közül: kecses Graphite Gray, klasszikus Polar White vagy igéző Star Blue.

Melyik memória a legjobb számodra?

Csak hogy ne felejtsünk el semmit, emlékeztetünk arra, hogy ha megvásárolod ezt a tuti okostelefont, három memória opció közül választhatsz: 6/64 GB, 6/128 GB vagy 8/128 GB. Mindegyikük hamarosan bemutatásra kerül oldalunkon. Ne maradj le erről az eseményről, és iratkozz fel hírlevelünkre még ma!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.