A Mi Camera 2K (Magnetic Mount) értékelése

A Mi Camera 2K (Magnetic Mount) értékelése

Szeretnéd biztosítani házad, lakásod vagy irodád? A Mi-Home.hu oldalon elérhető megoldásokhoz nyúlhat. Oldalunkon jópár lehetőséget találsz a Xiaomi eszközök közül, amelyeknek meg kell felelniük a legmagasabb elvárásoknak. Az elmúlt egy hónapban mi magunk is teszteltünk több kamerát, aminek köszönhetően még jobb rálátásunk van az irodánkban zajló dolgokra. Szeretnél többet megtudni a Mi Camera 2K (Magnetic Mount) kameráról szerzett benyomásainkról? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor olvass tovább!

Könnyű telepítés

Itt kezdődik minden, csak töltsd le a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást, csatlakoztasd a megvásárolt kamerát egy áramforráshoz, és szkenneld be a készülék csomagolásán található QR-kódot. Végül válaszd ki azt a helyet, ahol az új kiegészítőd elhelyezésre kerül, és egyszerűen csak szereld oda a kamerát. Néhány egyszerű lépés után máris élvezheted a Xiaomi Mi Camera 2K (Magnetic Mount) teljesítményét, szinkronizálva a mobilalkalmazással.

Számos funkció a fedélzeten

Miután a kamerát egy kényelmes helyre szerelted, máris indulhat a megfigyelés. A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás telepítésével okostelefonodon megjelenítheted az egy vagy több (maximum 3) felszerelt eszköz által rögzített képeket. A továbbfejlesztett szoftveres felület lehetővé teszi, hogy az összes kamera lefedettségét egyszerre nézd. Nem csak azt figyelheted majd, hogy mi történik, hanem a helyzetet kísérő összes hangot is meghallgathatod. Ráadásul a Mi Camera 2K (Magnetic Mount) beépített mikrofonja lehetővé teszi a kétirányú hanghívások lebonyolítását. Ha valaki megjelenik a kamera közelében, kapcsolatba léphet veled. A továbbfejlesztett és korszerűsített hangszóróknak köszönhetően a hozzád érkező hang rendkívül tiszta és zajmentes lesz.

Nagyszerű minőség

A beépített 940 nm-es infravörös megvilágításnak köszönhetően még éjszaka is láthatod a kamerák által rögzített helyzeteket. A tűéles képminőség még nagyításkor is megmarad, a tiszta hangfelvétel pedig biztosítja, hogy a legapróbb zörejt is hallhasd. Ez a képességkészlet nagyszerű felvételi minőséget biztosít, ami még nagyobb biztonságérzetet jelent otthonodban vagy a munkahelyeden.

Nagyobb kényelem

Az a bizonyosság, hogy semmit sem hagyhatsz ki, segít a nyugodt alvásban, és a termék további előnye a hangvezérlés lehetősége az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével. Mindennek tetejébe a Xiaomi Mi Camera 2K (Magnetic Mount) kamera fejét akár 180 fokban is el tudod forgatni, így hatalmas látóteret biztosít. Az emberi felismerés a mesterséges intelligencia segítségével garantálja, hogy nem kapsz felesleges értesítéseket az alkalmazásban. Csak akkor jelenik meg riasztás az okostelefonodon, ha váratlan látogató jelenik meg a kamera előtt.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.