Xiaomi vezetékes fejlhallgató

Xiaomi vezetékes fejlhallgató

Nem nehéz egy igen drága, nagyszerű hangzású fejhallgatót találni, de mi van akkor, ha jó hangzást szeretnél a legvonzóbb áron? Itt lép színpadra a Mi In-Ear Piston Headphones Basic, amely készen áll arra, hogy megmutassa, mit tud! Maradj velünk, és tudd meg, mire képes!

A 3,5 mm-es mini Jack előnye

Ez bizony érezhető előny! A vezetéken keresztül érkező hang teljesen lagmentes, ami kulcsfontosságú szempont, amikor játékokat játszol vagy kedvenc filmjeidet nézed. Érezz minden egyes lejátszott hangot pontosan! A 32 ohmos impedancia tökéletes kompromisszumot jelent a magas hangminőség és a maximális hangerő között. Még régi okostelefonod vagy hordozható játékkonzolod használatakor is számíthatsz a szuper hangos, mégis tiszta hangzásra. A már 20 Hz-től kezdődő széles frekvenciaválasz mély és precízen szabályozott basszusokkal fogja felpörgetni az adrenalinszinted!

Kialakítás, ami nem csak jól néz ki

A fent említett dizájn nemcsak vizualitásban és tartósságban jelentős, hanem tisztább hangzásbeli szerepet is betöl. Az ergonomikus forma tökéletesen illeszkedik a hallójáratba, maximalizálva a lejátszott zene minőségét. Ez az egyedi illeszkedés a kényelmes fülhallgatókkal kombinálva még inkább kiküszöböli a nem kívánt háttérzajokat, így zavartalanul élvezheted a zeneözönt.

A te színválasztásod

Jelenleg a kétféle színben kapható a Mi In-Ear Piston Headphones Basic: fekete és ezüst. Ezek a klasszikus színek elegáns formavilággal kombinálva időtlen megjelenést biztosítanak, amely soha nem megy ki a divatból. Száguldj a városban a szuper könnyű és kényelmes Mi In-Ear Piston Headphones Basic fekete vagy ezüst színű fejhallgatóval!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.