Az exkluzív Xiaomi Pad Keyboard

Az exkluzív Xiaomi Pad Keyboard

Mit tesz lehetővé a Xiaomi Pad 5? A filmnézés, az olvasható információk kényelmes forrásához való hozzáférés, a könyvek olvasásának lehetősége egy nagy, fényes képernyőn - ez csak az előnyök listájának eleje. A gépelés azonban egy ekkora képernyőn gondot okozhat. Ha mobiltelefonról táblagépre váltasz, előfordulhat, hogy a gépelés sokkal lassabban megy, a betűk pedig összekeverednek és összegabalyodnak neked. Miért fárasztanád magad, ha van rá megoldás?

Kis kiegészítés, nagy változás

Valószínűleg hozzászoktál a számítógép vagy okostelefon billentyűzetén történő gépeléshez. A tableten való kattintás azonban teljesen más, az eszköz szokatlan mérete miatt. Ha kézben tartod, és közben például üzenetet küldesz, a kezeid gyorsabban elfáradnak, mert nem alkalmazkodtak a kezek ilyen távolságtartásához. Egy kiegészítő billentyűzet tökéletesen megoldja a problémát. A táblagép stabilitást nyer, és jobb szögben jeleníti meg a képet, és nem terheli meg az ízületeidet sem.

Könnyű eszköz, tökéletes egy előadáshoz

A Xiaomi Pad 5 a Xiaomi Pad Keyboard-dal kombinálva tökéletes eszköz lesz a jegyzeteléshez. Könnyű és praktikus, bárhová magaddal viheted. Így egy másodpercet sem fogsz elvesztegetni az alkotásból. Amikor csak eszedbe jut egy ötlet, előkaphatod a táblagépedet, és életre keltheted azt, ahogy írógéppé alakítod az eszközöd. Lendületesen fogsz oldalról oldalra haladni, recepteket és jegyzeteket készíteni.

Könnyen hordozható

A Xiaomi Pad Keyboard egyszerre egyesíti a billentyűzet és a tok funkcióit. Útközben megvédi a táblagépedet, és enyhíti a karcolások és sérülések miatti aggodalmat. A kicsi, hatékony és kényelmes felszereléssel kellemesebb lesz az utazás, és többé nem kell nehéz laptopot cipelned. Könnyedén indulhatsz könyvtárak, főiskolák és városok meghódítására, magával viheted az összes fontos fájlt és hozzáférhetsz az eszközökhöz.

Azonnali csatlakoztathatóság, kényelmes beállítás

Amint a billentyűzet elérhetővé válik, a kicsomagolást követően már csak másodpercek választanak el az első használattól. A Xiaomi Pad 5 csatlakoztatása a Xiaomi Pad billentyűzethez nagyon gördülékeny, köszönhetően a beépített mágneses Pogo Pin csatlakozónak. Felhelyezed a tokot, és a tablet azonnal eggyé válik vele, így élvezheted is a munkát.

A Xiaomi Pad Keyboard számodra megfelelő eszköz? Ha értékeled a kényelmet, akkor ez a termék csak Neked szól. Meggyőződésünk, hogy megéri várni rá, de továbbra is rejtély, hogy megjelenik-e az európai piacon.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.