Xiaomi teljesítmény kompakt formában

Xiaomi teljesítmény kompakt formában

Egyre többen dolgozhatnak a Föld bármely pontjáról. Az irodába való napi utazás már nem szükségszerű. Még egy ország szerinti lakóhelyváltoztatás vagy a világ körüli utazás is szóba jöhet szinte bárkinél. Csak a képzelet, a hatótávolság és a megélhetés szabnak határt. Nem kell azonban a világ végére költöznöd ahhoz, hogy megtapasztald a távoli iroda előnyeit. Elmehetünk egy parkba, egy kávézóba vagy spontán kirándulni. Miközben bárhová magaddal viszed a munkádat és a felelősségi körödet, van egy rendkívül fontos összetevő, ami nem hiányozhat. A távmunkához áramra van szükséged! Ehhez megalkottuk a Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh-es külső akkumulátor, hogy útközben se fogyj ki az energiából. Vegyük csak szemügyre ezt a szuper kis készüléket!

Töltsd fel teljesen!

Ezt a fajta tankolást megengedheted magadnak! A nagy teljesítményű Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh mindössze 3,5 óra alatt tölthető fel. A power bank nem csupán arra képes, hogy megmentsen téged egy szorult helyzetben, de ezt többször is megteszi egyetlen töltéssel! A Xiaomi power bank egyszerre képes alacsony, közepes és magas energiafogyasztású eszközök töltésére is.

Igazi energiamonstrum a zsebedben

Tudtad, hogy a Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh elfér a kabátod, pulóvered és kedvenc melegítőnadrágod zsebében is? Mindig jó ötlet, ha ezt a 200 grammos power bankot magaddal viszed, amikor elindulsz otthonról. Az eszköz könnyűségét a gyártásához felhasznált PC és ABS anyagok biztosítják. Ezek kombinációja óriási tartósságot biztosít az ütésekkel, a hőmérséklettel szemben, továbbá növeli a szigetelési képességeket.

Kényelmes, kicsi, átgondolt

A mai valóságban nincs helye a rendetlenségnek. A nagy és túlméretezett formák helyét új, jobban átgondolt megoldások veszik át. A kortárs dizájn minden részletét át kell gondolni, hogy a célnak megfelelő legyen. Pontosan ez a helyzet a Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh esetében is. A bekapcsológomb tökéletesen illeszkedik a kialakításba. A kis LED-lámpák nem lógnak ki túlságosan, csak arról tájékoztatnak, hogy mennyi energiát biztosít még a Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact 10000 mAh.

Elég ez neked?

A 10000mAh-es kapacitás már elég sok, de vajon elegendő ez neked? A döntés a Te kezedben van! Addig is, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy a legújabb megoldások ne kerüljék el a figyelmed.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.