Megérkezett a Mi Smart Air Fryer!

Megérkezett a Mi Smart Air Fryer!

A Mi Smart Air Fryer megérkezett a virtuális polcainkra. Egy igazi mesterrel van dolgod, hiszen segít igazán ropogóssá tenni az ételeket. Szánjunk hát egy pillanatot arra, hogy megnézzük, mi is pontosan a Mi Smart Air Fryer: egy olyan konyhai készülék, amely úgy osztja el a hőt, hogy az ételek egyenletesen melegedjenek, barnuljanak vagy süljenek meg. A Mi Smart Air Fryer-t zsírmentes sütőnek nevezni egyfajta leegyszerűsítés, de a könnyebb használat érdekében ezt a nevet fűzték hozzá.

Mit is tud pontosan?

Kezdjük néhány alapvető információval a Mi Smart Air Fryer képességei kapcsán. Ez a készülék 40 és 200 Celsius-fok közötti hőmérséklet-tartományban működik. Már a skála legelején is elég sok lehetőségünk van. A legalacsonyabb beállítás lehetővé teszi, hogy házi joghurtot készítsünk. Valamivel magasabb hőmérséklet ideális gyümölcsök, zöldségek és húsok szárításához. Ez máris két egészséges snack, és mi csak a hőmérséklet tárcsát forgatjuk! És a sült krumplit még nem is említettük!

Olvasztás

A nem túl magas, de meleg hőmérséklet, amelyet a Mi Smart Air Fryer képes előállítani, tökéletes a termékek felolvasztásához. Az ember nem csak gyümölcsjoghurtból él, igaz? Néha elő kell húzni a fagyasztóból azokat a steakeket, amelyeket egy esős napra tartogattál, és egy pillanat alatt elkészítve feldobhatja a napodat.

Sütés

Miután felolvasztottad a kívánt terméket, húst, itt az ideje a hőkezelésnek. Nem kell elővenned egy másik edényt, mert bárhogyan is tervezed elkészíteni a vacsorát, a Mi Smart Air Fryer készülékben megteheted. A sütés felesleges zsír felhasználása nélkül fog történni. Csak egy kevés is elég ahhoz, hogy az étel tökéletesen ropogósra süljön és finom ízt kapjon. A grillrács használatával újra előállíthatod a szeretett ízeket anélkül, hogy be kellene gyújtanod a grillsütőt. A kicsúsztatható tál helyet biztosít az olyan köreteknek is, mint a sült burgonya. A Mi Smart Air Fryer kétszintes kialakítása lehetővé teszi, hogy anélkül készítsd el ételt, hogy egy halom edényt összekoszolnál.

Időzítés

A legjobb az egészben, hogy a Mi Smart Air Fryer a sous-chefeddé válhat. Képzelj el egy téli délutánt, amikor sietsz a hidegben, és próbálsz minél gyorsabban hazaérni. A nap fárasztó volt, és te egy meleg és tápláló ételre vágysz, amilyen gyorsan csak lehet. Ekkor jut eszedbe, hogy a Mi Smart Air Fryerben elkészített étel megsül magától. Csak néhány kattintás az alkalmazásban, és a vacsora máris elkezd készülni, mire hazaérsz.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.