Xiaomi - Az ajtók és ablakok őrzője

Xiaomi - Az ajtók és ablakok őrzője

Ha felkeltette érdeklődésedet a cím, képzeld el a következő helyzetet: elmész egy vendégségbe, felkészülsz és felöltözöl, majd távozás előtt minden lehetséges kioldóval ellenőrzöd, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak-e. Még mindig attól tartasz, hogy a rosszfiúk betörnek otthonodba? A mai cikkben bemutatott Mi Door & Window Sensor 2 véget vet a váratlan látogatásoknak, és teljes nyugalmat biztosít, amely mostantól kezdve minden alkalommal elkísér, amikor elhagyod a házat.

Kémkedik neked

Igaz, a Mi Door & Window Sensor 2 érzékelői nem lettek felszerelve halálos lézerrel vagy más tolvajvédelmi rendszerrel, de mint tudjuk, "a tudás hatalom", és a Xiaomi legújabb szenzorainak köszönhetően te vagy az, aki ennek birtokában leszel. Miután illetéktelenek megpróbálnak behatolni otthonodba, akár a klasszikus ajtón, akár zseniálisan az ablakon keresztül, a Mi Door & Window Sensor 2 automatikusan értesítést küld az okostelefonodra, lehetőséget adva a gyors reagálásra. Ezek az értékes másodpercek lehetővé teszik, hogy felhívd a megfelelő szerveket, vagy egy gyors telefonhívást intézz háztartásod tagjaihoz, hogy megtudd, nem értek-e korábban haza a munkából.

Ösztönzi a kreativitást

Te vagy párod próbáltok betartani egy diétát, és nem esztek a kijelölt idő után? Egy érzékelő felszerelése a hűtőszekrényre és a nasi szekrényekre megoldja ezt a problémát! Amikor az egyik fél megkíván valami finomat, a másik fél értesítést kap, és ideje lesz reagálni, és leállítani a bűnözést. A baba járóka ajtajára is felszerelhetsz egy érzékelőt, hogy ne menjen ki bejelentés nélkül sétálni. Ez csak néhány ötlet, ami arra ösztönöz, hogy a Mi Door & Window Sensor 2-t a saját kényelmednek megfelelően használd. A lehetőségek végtelenek, próbáld ki mindet!

Megtanulja a lakás minden zugát

A Mi Door & Window Sensor 2 érdeklődést mutat az otthonodban található egyéb okoseszközök iránt. A Bluetooth-támogatás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen kapcsolódjon más okoseszközökhöz, létrehozva egy hálózatot, amelyhez bármikor hozzáférhetsz az alkalmazásból. A nap végén okostelefonodon áttekintheted a Xiaomi érzékelők által rögzített tevékenységeket, és megnézheted, hogy minden pontosan úgy zajlik-e, ahogyan azt eltervezted. Mi több, az intelligens érzékelők képesek kiértékelni a fényerősséget otthonodban, és úgy ütemezni, hogy az automatikusan változzon este, amikor elmész a jól megérdemelt pihenésre. Ez természetesen az intelligens világítás és a Xiaomi érzékelők összekapcsolása után lehetséges.

Intuitív felszerelés

Mind az érzékelők alkalmazása, mind az okostelefonnal való párosítás gyerekjáték, és mindössze néhány lépésben elvégezhető. Helyezd fel az öntapadós matricákat az érzékelőkre, és ragaszd őket a kívánt helyre. Fontos, hogy elegendő távolságot tarts a két rész között a megfelelő működés érdekében. Nehéz elhinni, de az alkalmazáscsatlakozás még egyszerűbb... Csak indítsd el a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást a telefonodon, és szkenneld be a készüléken található QR-kódot. Ez az! Mostantól élvezheted a legújabb Xiaomi szenzorok pótolhatatlan szolgáltatásait.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.