Takarítás a Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C-vel

Takarítás a Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C-vel

Kimerülten mész haza a munkából, és otthon vár egy fáradságos porszívózás? Nem a Robot Vacuum-Mop 2C automata takarítórobottal! A Xiaomi által javasolt világban kényelmesen ülsz a fotelben, bekapcsolod a kedvenc sorozatodat vagy játékodat, a porszívó pedig elvégzi helyetted a piszkos munkát. Nem tudod elhinni? Olvass tovább!

A térkép egy.... érzékelő

Miközben otthonodban közlekedsz, a Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C értékes adatokat gyűjt, amelyek lehetővé teszik számára, hogy optimalizálja a jövőbeli útvonalakat és maximalizálja a hatékonyságot a szennyeződések elleni ádáz küzdelem során. A virtuális térkép valós időben jön létre, és az intuitív alkalmazáshoz csatlakozva előnézetet kaphatsz róla. Nem szeretnéd, hogy a porszívó otthonodnak privát zugaiba merészkedjen? Nincs más dolgod, mint éles szemmel megjelölni a tiltott területet okostelefonodon, és a porszívó soha többé nem megy oda az engedélyed nélkül. Olyan, mint a szeretett háziállatod, azzal a különbséggel, hogy a Xiaomi Robotporszívó-Mop 2C mindig hallgatni fog rád.

Ez csak egy pohár víz

A porszívó beépített víztartálya 200 ml vizet tartalmaz, így a Vacuum-Mop 2C hatékonyan felmossa a piszkos felületeket. Egy édes ital kiömlött a padlóra, vagy esetleg kiskedvenced sáros mancsaival végigfutott a fényes parkettán? Nincs idő aggódni és bosszankodni, a Xiaomi legújabb robotporszívója gondoskodik róla, és pillanatok alatt megoldja a ragacsos problémát. A 3 speciális üzemmódnak köszönhetően a felmosás intenzitását egyéni igényeidhez igazíthatod, így értékes energiát és vizet takaríthatsz meg. A telefonodon lévő alkalmazással menet közben gyorsan válthatsz közöttük.

Egy porszem sem szökik ki belőle

Még a legfunkcionálisabb és legtechnikásabb porszívó sem ér semmit, ha nincs meg hozzá a megfelelő adag teljesítmény. A Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C robotporszívóba szerelt nagy teljesítményű motor lenyűgöző 2200 Pa tiszta szívóerőt képes előállítani, ami tökéletes tisztaságot biztosít még egy hosszan elnyűtt szobában is. A tágas szennyeződéstartály akár 600 ml-t is képes összegyűjteni, így biztos lehetsz benne, hogy a porral teli porszívó nem fog hirtelen leállni.

Mozgékony fenevad

A legújabb Xiaomi porszívóknak akrobatikát kell gyakorolniuk, hogy megbirkózzanak a legkülönfélébb forgatókönyvek szerinti munkavégzéssel. Ezt bizonyítja, hogy a mindössze 8,2 cm-es házmagasságnak köszönhetően képes simán leküzdeni az akár 2 cm-es bukkanókat és akadályokat, valamint képes alacsony bútorok és egyéb tárgyak alá csúszni. Ha a porszívó úgy érzi, hogy elfáradt, automatikusan visszatér a dokkolóállomásra, és folytatja a takarítást, amint feltöltődött. Ez ideális nagy lakások porszívózása esetén, és biztosítja, hogy a Xiaomi takarítórobotja mindig tele legyen energiával és készen álljon az akcióra.

Máris akarod, ugye?

Lehetséges, hogy már alig várod a takarítást? Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesítünk, amint a Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2C kapható lesz nálunk. Arra is biztatunk, hogy tekintsd meg a Mi-Home.hu oldalon elérhető aktuális Xiaomi porszívók kínálatát!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.