Moziélmény újratöltve: Xiaomi Soundbar 3.1 ch

Moziélmény újratöltve: Xiaomi Soundbar 3.1 ch

A jó hangzás minden vetítés kulcsfontosságú szempontja. Az elmúlt évek jelentős minőségi javulása ellenére a televíziós hangszórók nem képesek a hang tiszta, teljes sávszélességű reprodukálására. Igaz, hogy a televízióba épített hangszórók a középső frekvenciákat elsajátították, biztosítva a párbeszédek jó hallhatóságát, de a mélyebb hangok, a feszültséget építő és a nézett produkció epikus jellege nem az erősségük. Itt külső alternatívához kell folyamodni, mint például mai hősünk - a Xiaomi Soundbar 3.1 ch eszközhöz.

Mit jelent a 3.1 ch?

"Három" a teljes tartományú hangszórók számára utal, mert ezt kapod, ha felszereled magad a Xiaomi legújabb soundbarjával. Így nemcsak az előtted, hanem az oldaladon zajló eseményeket is pontosan hallhatod. Ráadásul minden egyes teljes tartományú hangszórónak van egy dedikált magas hangszórója, ami biztosítja a felső frekvenciák pontos reprodukálását is. Az "1" által szimbolizált mélynyomóval együtt minden vizuális látványosságot valódi mozihanggal tehetsz teljessé. 4 előre beállított üzemmód áll a rendelkezésedre, amelyek mindegyike egy adott feladatra összpontosít. A "Music Mode" a legjobb élményt nyújtja kedvenc zeneszámaid hallgatása közben, a "Game Mode" gondoskodik a teljes dinamikáról a heves virtuális csaták során, a "Movie Mode" pedig megrezegteti a bútorokat és a padlódeszkákat, hogy fokozza az egyes jelenetek hangulatát. Az utolsó "Message Mode" a vokális részek finom feljavítására összpontosít, hogy minden párbeszédet tisztábban hallhass.

Érezd a hangot

A mélynyomót nemcsak a hangminőség javítására tervezték, hanem arra is, hogy hosszú ideig érezd az egyes filmrobbanások hatását. Ne tévesszen meg a feltűnésmentes mérete, a 6,5-os meghajtót és a különleges kialakítást úgy alkották meg, hogy maximális hangnyomást generáljon. Az egész szett hatalmas, 430 W-os teljesítménnyel büszkélkedhet, ami még egy nagyobb szobát is megrezegtet a tiszta és epikus hang erejével. A Xiaomi Soundbar 3.1 ch támogatja a Dolby Audio™ és a DTS® Virtual:X hangzást is. Minden hang elnyeri a mozi hangjellemzők hű reprodukálásához szükséges teltséget és erőt. Nem elég az előző bekezdésben említett üzemmódok? Bármikor kipróbálhatod az AI módot, ahol a soundbar a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelő hangstílust választja ki. Ha pedig besötétedik az ablak előtt, vagy egyszerűen csak szeretnéd megkímélni szomszédaid attól, hogy passzívan részt vegyenek a vetítésen, használhatod az éjszakai üzemmódot, amelyben a legalacsonyabb frekvenciákat csökkentették.

Leírhatatlan kényelem

A hangszórócsomaggal együtt egy funkciókkal túlcsorduló univerzális távirányítót is kapsz a maximális kényelem érdekében. Váltogathatsz az üzemmódok között, szabályozhatod a basszus hangerejét, és gyorsan válthatsz forrást. A Bluetooth 5.0 tökéletes, késleltetésmentes kapcsolatot biztosít, a vezeték nélküli mélysugárzóval pedig nem kell aggódnod a problémás kábelkezelés miatt. Akár közvetlenül okostelefonodról is pillanatok alatt lejátszhatsz zenét. Csak vedd magadhoz NFC-kompatibilis telefonod, hogy azonnal lejátszhasd kedvenc zenéid. A Xiaomi Soundbar 3.1 ch a legmagasabb szintű kényelem a padlón összegabalyodó vezetékek nélkül!

Rendeld meg most!

Akár már most a tiéd lehet a Xiaomi Soundbar 3.1 ch, de nézz körül nálunk és fedezz fel akár több szuper terméket is, amely csak rád vár!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.