Soundbar

Xiaomi Soundbar 3.1ch

109 990,00 Ft
Mi Coin
109 Mi Coin Megnézem
Ingyenes szállítás

Élvezd a mozi minőségű hangzást a dedikált 3.1-es mélynyomóval. Tapasztald meg az MI automatikus hangerőszabályozás és az azonnali csatlakoztathatóság előnyeit a Bluetooth 5.0 és az NFC technológiával.

 • Magyarországi forgalmazás
 • Hivatalos garancia
 • 14 nap a visszaküldésre
 
109 990,00 Ft
Soundbar 3.1ch Emeld az otthoni hangzás színvonalát
3.1ch Dolby Audio™/DTS® Virtual:X Sound
Vezeték nélküli magával ragadó mélynyomó élmény
430 W maximális kimeneti teljesítmény
Hanglejátszás egy érintéssel NFC-vel
3.1 sztereó hangzás az igazán magával ragadó hallgatási élményért A 3.1 csatornás Xiaomi Soundbar javítja a hang lokalizációját és tisztaságát a háromdimenziós, többrétegű videók és a kiemelkedő audiovizuális hatások érdekében.
Hét egyedi audio meghajtó az ultra-nagy felbontású hanghoz A Xiaomi Soundbar 3.1ch az akusztikai tervezés határait feszegeti három teljes tartományú hangszóróval, három magas hangszóróval és egy szabadon álló mélynyomóval. Pontos hangkeltés, érzékeny még a legfinomabb változásokra is. Akár zenét hallgatsz, akár filmet nézel, a Xiaomi Soundbar 3.1ch olyan, mintha személyesen ott lennél. A 430 W* maximális összteljesítménynek köszönhetően minden ütemet érezhetsz.
 • Teljes hangszóró x3
 • Tweeter x3
 • 6,5'' mélynyomó x1
 • 430 W maximális teljesítmény
Vezeték nélküli mélynyomó A vezeték nélküli mélynyomó független tápegységgel rendelkezik, és könnyen beállítható; egyszerűen bekapcsolja, és automatikusan csatlakozik a hálózathoz. Tartson rendet otthonában, és ne legyen többé rendetlen vezeték. A fázisfordító basszuserősítő technológiával a 6,5"-os mélynyomó nagyobb mélységre és pattogásra képes a még magával ragadóbb hangélmény érdekében.
Tökéletes mozi élmény Dolby Audio™ és DTS® kettős dekódolási technológia. Igazi moziélmény otthon a DTS® Virtual: X segítségével, a gazdagabb, élvezetesebb hanghatásokért*.
Rengeteg hangmód a különböző audio- és videoigényeknek megfelelően A Xiaomi Soundbar 3.1ch többféle audio üzemmóddal* rendelkezik, amelyeket professzionálisan terveztek a különböző audio igényeknek megfelelően. Találd meg a számodra megfelelő hangmódot, akár a hírműsorok jobb tisztaságára, akár a játékhoz szükséges fokozott hanglokalizációra vágysz
 • Zene üzemmód
 • Film üzemmód
 • Hírek üzemmód
 • Játék üzemmód
MI Hang üzemmód Ha az MI Sound Mode (MI hang mód) be van kapcsolva, a Xiaomi Soundbar 3.1ch automatikusan beállítja az éppen lejátszott audiotartalomhoz legjobban illeszkedő beállításokat. Nem kell a beállítások megváltoztatásával bajlódnod; az MI Sound Mode-ot egyetlen érintéssel aktiválhatod, hogy egy pillanat alatt kiemelkedő hangélményben legyen részed.
Éjszakai üzemmód Az Éjszakai üzemmódot téged szem előtt tartva terveztük. Merülj el egy filmben késő este, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy bárkit is felébresztesz.
Okos távirányító az egyszerű, funkcionális használathoz Nem tudsz felállni a kanapéról? Nem probléma. A Xiaomi Soundbar 3.1ch egy jól láthatóan feliratozott távirányítóval rendelkezik, amely egyszerű és könnyű beállításokat tesz lehetővé. Egyetlen érintéssel válthatsz a különböző hangmódok között, és kiválaszthatod a jel bemeneti csatornát.
Több audiocsatlakozó a különböző hallgatási lehetőségekhez Hangcsatlakozók minden eszközhöz, csatlakoztasd a TV-hez*, számítógéphez, játékkonzolokhoz és így tovább. Többféle lehetőség az egyszerűbb, élvezetesebb felhasználói élményért.
 • USB
 • Koaxiális
 • Optikai
 • HDMI IN
 • HDMI OUT
Bluetooth 5.0, vezeték nélküli csatlakozás a stabil hangkimenethez Nincs többé gond a bosszantó vezetékes csatlakozásokkal, a Xiaomi Soundbar 3.1ch kiváló Bluetooth 5.0-val rendelkezik; nagy sebességű, stabil kapcsolat, alacsony késleltetés és interferencia-mentesség. Egyszerű vezeték nélküli csatlakozások*, a belépőjegyed a kiemelkedő hangélményhez.
Kapcsold be a hangot az NFC technológiával Tartsd okoseszközöd* a Xiaomi Soundbar 3.1ch NFC-tartományán belül, hogy a soundbar lejátssza a hangot az eszközödről. Gazdag sztereó hangzás egy pillanat alatt, a soundbar azonnal reagál az eszközre.
Elegáns és egyszerű kialakítás, tökéletes bármilyen környezethez Elkötelezettek vagyunk a gyönyörűen megtervezett termékek előállítása iránt az otthonod számára. A Xiaomi Soundbar 3.1ch tökéletesen illik bármilyen berendezéshez, így mindenki élvezheti a kiváló minőségű hangzást.
Kortárs fém dizájn, a tökéletes érintés az otthonodban
Dot-matrix OLED kijelző, kiegészíti a teljesen integrált kialakítást
Fent elhelyezett gomb, könnyen látható a gyorsabb, kényelmesebb vezérlés érdekében
 • Figyelmeztetések:
 • * A 430 W a hangsáv és a mélynyomó teljes maximális teljesítménye, a Xiaomi laboratórium által végzett tesztek szerint. A soundbar maximális teljesítménye 180W, a mélynyomó maximális teljesítménye 250W.
 • * A médiafájlformátumnak támogatnia kell a Dolby Audio™ és a DTS® formátumot is..
 • * Az alapértelmezett tényezőbeállítások szerint a készülék Standard üzemmódba lesz állítva.
 • * MI Hang üzemmód támogatja a mozi üzemmódot, a zenei üzemmódot és a hírek üzemmódot.
 • * Az okoseszköznek Bluetooth-kompatibilisnek kell lennie. A Bluetooth 5.0 vagy magasabb verziószámú eszközök jobb felhasználói élményt nyújtanak.
 • * Az okoseszköznek NFC-képesnek kell lennie.
 • * A legjobb hangélmény érdekében javasoljuk, hogy a mélynyomót a talajszintre, míg a soundbar-t ne a talajszintre helyezze.
 • * A fenti adatok a Xiaomi laboratóriumaiból származnak. A tényleges eredmények a tartalom és a környezet eltéréseinek megfelelően változhatnak.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

EAN

6971408156375

Model

3.1ch

Terméktípus

Soundbar

Funkciók

5 hangmód

AI hang

Hang

DTS Digital Surround

Dolby Audio

DTS Virtual X

Csatlakozók

HDMI bemenet

HDMI kimenet

Optikai bemenet

Koaxiális bemenet

Kapcsolat-Hálózat

NFC

Bluetooth 5.0

Szín

Fekete

Méretek

86 × 11,5 × 6 cm (Soundbar)

21 × 29,7 × 37 cm (Subwoofer)

Súly

7,85 kg

Kimenő teljesítmény

430W

További információk

Vezeték nélküli mélynyomó

Tartalmazza

HDMI kábel

Távirányító

Tápegység

Fali tartó konzol

Tápkábel x2

Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Write Your Own Review
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és felhasználási feltételei érvényesek.
Vélményt írok:Xiaomi Soundbar 3.1ch
Értékelés