Xiaomi konyhai készülékek

Xiaomi konyhai készülékek

Úgy érzed, hogy konyhádra ráférne egy új intelligens készülék? A Xiaomi siet a segítségedre! Bemutatunk 3 új terméket, amelyekkel biztosan könnyebbé válik az ételek, desszertek vagy kedvenc italok elkészítése. Jó szórakozást!

Xiaomi Electric Glass Kettle EU

A Xiaomi elektromos üveg vízforraló egy modern készülék, amely egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Az 1,7 literes űrtartalommal és 2200 W-os teljesítménnyel felszerelt készülék gyors vízforralást garantál, ami a nagyobb háztartásokban elengedhetetlen. Az egyedülálló duplafalú kialakítás nemcsak az esztétikát növeli, hanem szigeteli is a forró vizet, így az hosszabb ideig marad forró, miközben a külső felület hűvös tapintású marad. Élelmiszeripari minőségű 304 rozsdamentes acélból készült, BPA-mentes és biztonságos a használata. Az intelligens tápkábel-kezelés és a finoman nyíló fedél további jellemzők, amelyek megkülönböztetik ezt a terméket. A Xiaomi elektromos üveg vízforraló fejlett biztonsági funkciókat is kínál, mint például az automatikus kikapcsolás, amikor a víz felforr és a túlfeszültség elleni védelem. Mindez a Xiaomi vízforralót praktikus és vonzó választássá teszi minden otthonba.

Xiaomi Smart Blender

A Xiaomi turmixgép egy modern konyhai eszköz, amely egyesíti a teljesítményt és az intelligenciát. A 8 rozsdamentes acélból készült pengével felszerelve lehetővé teszi, hogy különböző szögekben aprítson, így biztosítva az összetevők pontos és egyenletes keverését. A forró és hideg turmix funkcióval a Xiaomi Smart Blender sokoldalú, és képes forró levesek és hideg turmixok elkészítésére egyaránt. A 9 állítható sebességfokozat és az 1000 W-os teljesítmény kiváló kontrollt biztosít a turmixolási folyamat felett. Az egyedülálló, akár 4 órán át tartó szigetelő funkció a melegen tartás üzemmódban és az intelligens online receptek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatot. A kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült Xiaomi Smart Blender ellenáll a hirtelen hőmérséklet-változásoknak, kapacitása pedig akár 1600 ml a hideg italokhoz és 1200 ml a forró italokhoz. Az OLED tárcsával és érintőgombokkal ellátott egyedi vezérlőrendszer intuitív és egyszerű kezelést tesz lehetővé. A további biztonsági funkciók, mint például az automatikus kikapcsolás a fedél kinyitásakor és a túlmelegedés elleni védelem, nyugalmat biztosítanak a használat során. A Xiaomi Smart Blender tisztítási móddal is fel van szerelve a könnyű karbantartás érdekében. A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással kombinálva a konyhai turmixgép távvezérlést és hozzáférést biztosít a receptfelhőkhöz, megnyitva az ízletes és tápláló ételek világát. Mindezek miatt a Xiaomi Smart Blender okos választás mindazok számára, akik hatékony és sokoldalú készüléket keresnek a konyhájukba.

Xiaomi Smart Cooking Robot

A mai lista utolsó konyhai eszköze, a Xiaomi Smart Cooking Robot egy forradalmi termék, amely a kényelem és az innováció új szintjét hozza el a mindennapi főzéshez. A 2,2 literes kapacitással és a 40 és 12 000 fordulat/perc közötti sebességtartomány széles skálájával rendelkezik, és akár 35 különböző főzési lehetőséget kínál, a fűszerek aprításától kezdve a szinte bármilyen típusú hús megsütéséig. Az egyedülálló 3D indukciós technológia gyors és egyenletes melegítést biztosít 180 °C-ig, így akár több különböző étel is elkészíthető egyszerre. Az egyedülálló 8 hüvelykes érintőképernyő és a Xiao AI-val ellátott hangvezérlés egyszerű kezelést és hozzáférést biztosít több mint 200 recepthez és oktatóanyaghoz. A CookingIoT algoritmus vezérli a főzési folyamatot, automatikusan kiszámítja a hőmérsékletet és a főzési időt, és OTA frissítésekkel tovább javítható. A Xiaomi Smart Cooking Robot pároláshoz, pároláshoz, grillezéshez és gőzöléshez alkalmas edényekkel is fel van szerelve, így egyszerre akár négy különböző étel is elkészíthető. Egy intelligens AI algoritmus képes döntéseket hozni a főzésről, és a hozzávalókat is lemérni, tovább egyszerűsítve a folyamatot. Mindez a Xiaomi Smart Cooking Robotot nemcsak méltó riválisává teszi az olyan népszerű készülékeknek, mint a Thermomix, hanem minden modern otthon nélkülözhetetlen eszközévé is, amely kivételes sokoldalúságot és kényelmet kínál.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.