Xiaomi a konyhában

Xiaomi a konyhában

A hálószobában már jártunk, így egy jó kis pihenés után a konyha felé vesszük az irányt. Reggelire meleg teát, rántottát és finom sült szalonnát szolgálhatunk fel. Mindezt Xiaomi konyhai eszközökkel elkészítve. Miért gondoljuk, hogy bármelyik konyhába illenek? Tudd meg most!

Kezdjük is a teával

Sokak számára a reggeli rutin már a vízforralónál kezdődik. Fel kell forralnunk a vizet, rá kell önteni a zabpehelyre, vagy fel kell gyorsítani vele a tojásfőzés folyamatát. A vízforralás minden szakácsnak jól jön. És még itt, egy ilyen egyszerű feladatnál is van hova fejlődni. Bemutatjuk munkánk gyümölcsét, hogy ezt a mindennapi tevékenységet magasabb és ergonomikusabb szintre emeljük.

Válaszd a számodra megfelelőt!

Két erős versenyzőt állítottunk egymással szemben a ringbe. A Mi Smart Kettle Pro a Mi Electric Kettle ellen száll harcba. Melyik forralja fel gyorsabban a vizet? És melyik főzi jobban a teát? Erre a kérdésre egy tesztre lesz szükség. A Mi Smart Kettle Pro mindössze 5 perc alatt juttatja a forró vizet a választott csészébe, de a Mi Electric Kettle hasonló eredményt ér el. Hol van tehát a különbség? A vízforraló Pro fogantyújánál találod meg. Ott található ugyanis a kijelző, amely valós időben tájékoztat a víz hőmérsékletéről. Ez az apró extra a lehető legjobban tud segíteni téged, ha bármilyen főzetet készítesz. A kiválasztott hőmérsékletet a Mijia App-ban a megfelelő paraméterek beállításával tarthatod fenn.

Dobj be egy kis sült krumplit!

A tea után érdemes lehet bekapni valamit. Ekkor lép működésbe az új Xiaomi meleglevegős fritőz. Reggelire azonban tojást és szalonnát ígértünk, nem pedig sült krumplit... Ne aggódj, mi emlékszünk! A Mi Smart Air Fryer 3,5L-es fritőzben könnyedén elkészítheted a növényi szalonnát, valamint a hagyományos szalonnát is. A speciális grillrács tökéletesen alkalmas ennek a közkedvelt finomságnak a pirítására. A feltét pont olyan lesz, amilyet szeretsz - szaftos, mégis ropogós vagy omlós, attól függően, hogy mit szeretnél. Ez a Te reggelid, tehát válaszd ki a tökéletes beállítást és élvezd!

Az indukciós főzőlap ereje

A teljes reggelihez már csak a rántotta vagy a tükörtojás hiányzik. A főattrakciót erre az alkalomra hagytuk. A Mi Induction Cooker egy kis indukciós főzőlap, amelyen ezerféle ételt készíthetsz. A legegyszerűbbektől a bonyolultabbakig. Akár 99 fűtési mód is a rendelkezésedre áll. Ennek köszönhetően tökéletesen hozzáigazíthatja a hőfokot az éppen készülő ételhez. A hőmérséklet-tartományt működtetve beállíthatod az étel kíméletes melegítését, vagy agresszívan magas hőmérsékletet használhatsz az aranyszínű és ropogós kéreg eléréséhez. Tojásokhoz az alacsony fokon, lassú főzési módszert javasoljuk, amely a termék hosszas expozícióját jelenti viszonylag alacsony fűtési hőmérsékleten.

Szeretnél egy ilyen csodás reggelit?

Vásárold meg a fent említett termékeket, és oszd meg véleményed róluk! Ha imádod a Xiaomi termékeket, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél az akciókkal kapcsolatban.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.