Készítsd fel otthonod karácsonyra a Xiaomi segítségével

Készítsd fel otthonod karácsonyra a Xiaomi segítségével

A karácsonyi házimunkák listája nagyon hosszú, és ami rajta van, azok közül sok nem mondható a legkellemesebb tevékenységeknek. Szerencsére számos Xiaomi háztartási eszköz képes a munka egy részét elvégezni helyetted. A mai cikkünkből lehetőséged van megismerkedni néhányukkal. Olvasásra fel!

Mi lesz hasznos az ünnepek előtt és alatt?

Mindenki tudja, hogy a vendégek fogadása előtt alaposan ki kell takarítani. A látnivalókról, ajándékokról, rágcsálnivalókról és italokról való gondoskodás sajnos nem minden. Porszívózni, mosni, fényesíteni is kell - egy csomó olyan házimunka, amely az ünnepek előtt szinte hagyománnyá vált. Az előkészületek gyakran rengeteg időt vesznek igénybe, és ha mindezeket elvégzed, az nem jelenti azt, hogy az ünnepi időszakban nem kell majd újra elvégezned őket! Van azonban valamink, ami leveszi a terhek egy részét, megkímél a hátfájástól, és pihenést biztosít a fáradságos takarítás közben. Ez a kis nélkülözhetetlen segítő nem más, mint a Mi Robot Vacuum-Mop Essential.

Igazi hős a vészhelyzetekben

A kompakt takarítórobot bármikor akcióba lendül, amikor csak szükséged van rá. Egyetlen kattintással a porszívózás magától megy. A Mi Robot Vacuum-Mop Essential a padló igazi királyává válik, és egy szempillantás alatt megtisztítja azt az összes morzsától. Lazíts, mielőtt vendégeid megérkeznek, és közben nézd, ahogy a teendőid listájának utolsó pontja is elvégzi önmagát. Amikor nincs már időd vagy erőd, a Xiaomi kis porszívója a kisegít.

Lélegezz fel megkönnyebbülten

Szeretteid egészsége és biztonsága érdekében lépj eggyel tovább az előkészületekben, és rendeld meg otthonába az egyik légtisztító készülékünket. A téli hónapok mindig a levegő minőségének romlásával járnak országszerte, ezért érdemes beruházni valamibe, ami változtat ezen a helyzeten. Ahhoz, hogy otthonod könnyebben lélegezzen, javasoljuk, hogy használd bármelyik légtisztítót az oldalon elérhetőek közül. A mi választásunk a Mi Air Purifier 3C lenne, amely tökéletes lenne egy 40 négyzetméteres lakásba. Töltsd nyugodtan az ünnepeket, tudva, hogy szeretteid káros anyagoktól mentes levegőt lélegeznek be, és az egészségük nincs veszélyben!

Amikor minden készen áll

A takarítás befejeződött! Itt az ideje egy pillanatnyi kikapcsolódásnak a családdal. Talán ez a pillanat a sütik díszítésének, az ajándékok kicsomagolásának vagy a kedvenc filmetek megnézésének a pillanata? Ha az utóbbi opciót választod, miért ne ruházhatnál be egy Mi TV P1 55"-re vagy a Mi TV P1 sorozat bármelyik tagjára? Ez a karácsonyi kirakós utolsó darabja, amely az egész családot leköti, és mindenkit összehoz egy közös estére. A felejthetetlen élmények, a nagyszerű hangminőség és az élénk, mélységekkel teli színek elragadhatnak téged és szeretteid a képernyőn bemutatott történet világába.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.