A Xiaomi új tévésorozata - Xiaomi TV A2

A Xiaomi új tévésorozata - Xiaomi TV A2

A Xiaomi kínai elektronikai márka, amely világszerte népszerűvé vált kiváló minőségű és megfizethető termékeivel, elindította új Xiaomi TV A2 sorozatát. Az intelligens megoldások ezen kollekciója számos továbbfejlesztett funkciót kínál a még jobb vizuális és hangélmény érdekében. Tapasztald meg a lehetőségeket a kezedben!

Xiaomi TV A2 sorozat - csapatfelállás

A Xiaomi TV A2 okos termékcsalád 3 méretben kapható kiváló minőségű televíziókból áll. Kezdve a legkisebbtől - Xiaomi TV A2 32", felfelé haladva a Xiaomi TV A2 43"-en keresztül a legimpozánsabb - Xiaomi TV A2 55"-ig. A közös jellemzők ellenére az egyes modellek bizonyos funkciók elérhetőségében különböznek, amelyeket egy pillanat múlva tárgyalunk.

A Xiaomi TV A2 sorozat egyik legfontosabb jellemzője a kiváló minőségű kijelzők, amelyek a tévékészülékek kialakításában rendelkezésre állnak. A Xiaomi TV A2 55" és a Xiaomi TV A2 43" prémium 4K Ultra HD technológiát használ MEMC-vel. Ez segít a sportműsorok leképezésében és javítja a tartalom olvashatóságát, amikor a képernyő nagyon gyorsan változik. A MEMC egyfajta intelligens képszerkesztés, amely fokozott gördülékenységet biztosít a megtekintett jelenetekben.

A Xiaomi TV A2 összes képviselője az Android TV operációs rendszert használja, amely számos funkciót kínál, például hozzáférést a Google Play alkalmazásaihoz, internetböngészést és még sok mást. A rendszer rendkívül ösztönös és érzékeny, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén böngészhessenek és használhassanak több ezer alkalmazást, valamint hozzáférjenek a kiterjedt filmkönyvtárakhoz és még sok máshoz...

A Xiaomi TV A2 sorozat olyan innovatív funkciókat is tartalmaz, mint például az intelligens hangvezérlés és a távirányítás. Ez lehetővé teszi a Google Assistant egyszerű használatát. Engedd át magad a teljes kikapcsolódásnak egy elegáns TV megvásárlásával, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belsőépítészetbe. Válaszd ki, hogy melyik Xiaomi TV A2 formátum felel meg leginkább az igényeidnek, és rendeld meg még ma!

Nézd meg nagyobb képernyőn

A Xiaomi TV A2 lenyűgöző dizájnja az arcával csábít, hogy minden tartalmat csak vele nézz meg. Tapasztald meg, milyen egyszerű ez a Chromecast funkció használatával. Egyetlen kattintás az okostelefonodon, és máris streamelhetsz tartalmakat az otthoni Wi-Fi hálózatodhoz csatlakoztatott Xiaomi TV-k egyikére. Kedvenc filmjeid nagyobb formátumban történő megtekintése nemcsak a nézhetőségüket javítja, hanem mélységet is ad minden jelenetnek. A Dolby Vision technológia segítségével a Xiaomi TV A2 tévék nagyobb fényerővel, kontraszttal és még élethűbb színekkel rendelkeznek.

Mindent egybevetve, a Xiaomi TV A2 termékek tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akik nagy felbontású, fenomenális képességekkel és kiváló színvisszaadással rendelkező tévét keresnek. Tekintsd meg a Mi-Home.hu hivatalos Xiaomi webshopon elérhető választékot.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.