Válj győztessé a POCO X5 Pro 5G segítségével!

Válj győztessé a POCO X5 Pro 5G segítségével!

A POCO X5 Pro 5G az egyik legújabb és legjobban várt okostelefon a piacon.Magyarországon 2023 februárjában debütált, és azonnal népszerűvé vált a márka rajongói körében. Ez az okostelefon lenyűgöző funkciólistát kínál, amely még a legigényesebb felhasználók vágyait is kielégíti. Ismerd meg részletesebben cikkünkben.

Tapasztalj meg többet

A POCO X5 Pro 5G képernyője kétségtelenül az erősségek listájának élén áll. Ez egy 6,67 hüvelykes AMOLED DotDisplay FHD+ felbontással, amely erőt, teljesítményt és tiszta, élénk képeket biztosít. A vékonyabb keret még lenyűgözőbbé teszi a POCO X sorozatú okostelefon által nyújtott látványt. A képernyő emellett 120 Hz-es képernyőmintavételezéssel és frissítési sebességgel rendelkezik, ami zökkenőmentes és gyors élményt biztosít játék, illetve tartalmak vagy animációk böngészése közben. A több, mint 1,07 milliárd színből álló lenyűgöző színskála tökéletesen reprodukálja a természetes színeket, amelyek igazi szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

A POCO X5 Pro 5G középpontjában a nagy teljesítményű Snapdragon® 778G processzor áll, amely zökkenőmentes, gyors teljesítményt biztosít. Ez az egyik legerősebb processzor a piacon, és jelenléte ebben az okostelefonban kiváló teljesítményt eredményez.

A processzor teljesítményének kiegészítéseként a telefon (a modelltől függően) 6 GB és 8 GB RAM memóriával van felszerelve. Ez a kombináció bővelkedik a legmagasabb szintű élményben. Mozogj szabadon és gyorsan az alkalmazások között!

Az akkumulátor erőssége

A POCO X5 Pro 5G fedélzetéről nem hiányozhat az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor. Egyetlen feltöltéssel hosszú üzemidőt biztosít, és egy egész napos intenzív használatra elegendő, akár 28 óra beszélgetési időt, akár 21 óra olvasást, valamint akár 20 óra videónézést tesz lehetővé.

Ha azonban az új POCO X5 Pro 5G-nek újratöltésre van szüksége, a 67 W-os turbófeltöltés a segítségére siet, amely az MMT technológiával kombinálva mindössze néhány perc alatt feltölti a telefont!

A reflektorfényben

A készülék csúcskategóriás kamerarendszerrel van felszerelve: 108 megapixeles fő kamerával, 8 megapixeles nagylátószögű kamerával, valamint 2 megapixeles mélységélesség-érzékelővel. Ez a három kamera lehetővé teszi, hogy nagyszerű fényképeket és videókat készíthess, legyen szó akár tájképről, akár portréról. Légy lenyűgözve a sötétedés után készített fotók fenomenális minőségétől! Az éjszakai üzemmóddal felszerelt POCO X5 Pro 5G lehetővé teszi, hogy a legnehezebb fényviszonyok között is gyönyörű fényképeket készíts.

Isteni kinézet

A POCO X5 Pro 5G készítői felülmúlták önmagukat azzal, hogy az X sorozat legvékonyabb (7,9 mm!) és legkönnyebb (mindössze 181 g) okostelefonját tervezték. A könnyű kialakítás elősegíti a kényelmet, az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó pedig megkönnyíti a képernyő feloldását.

A POCO X5 Pro 5G tökéletes választás azok számára, akik egy erős maggal, csúcskategóriás kamerarendszerrel és hatalmas akkumulátorral rendelkező, nagy teljesítményű okostelefonról álmodnak, hogy a legtöbbet hozhassák ki telefonjukból. Ha ehhez hozzáadod a modern dizájnt és a könnyű felépítést, akkor megvan a tökéletes kombináció. A POCO család új tagját megtalálod weboldalunkon - nézd meg most!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.