Utazz okosan és környezetbarát módon a Xiaomi elektromos roollerrel!

Utazz okosan és környezetbarát módon a Xiaomi elektromos roollerrel!

A városi mobilitás korában az elektromos rollerek sokoldalú és környezetbarát megoldást jelentenek a városban való közlekedésre. A Mi-Home.hu-nál arra törekszünk, hogy a legjobb elektromos roller lehetőségeket kínáljuk Neked megfizethető áron. Akár gyors és kényelmes módot szeretnél a munkába járáshoz, akár a város szabadidődben történő felfedezéséhez, elektromos rollerek választéka minden igénynek és preferenciának megfelelő modelleket kínál. Az olyan jellemzőkkel, mint a kompakt kialakítás, a nagy teljesítményű akkumulátorok és a megbízható fékrendszer, rollereinket úgy terveztük, hogy kellemes és gondtalan utazási élményt nyújtsanak Neked. Fedezd fel most elektromos roller kínálatunkat, és élvezd a városban való közlekedés szabadságát hatékony és fenntartható módon.

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite egy elektromos roller modell, amely kiemelkedik hordozhatóságával és hatékonyságával. Ennek a modellnek a hatótávolsága körülbelül 20 km, a végsebessége pedig 20 km/h. A motor névleges teljesítménye 300 W, és a maximális teljesítménye elérheti a 600 W-ot. A robogó elöl E-ABS fékrendszerrel, hátul pedig kétbetétes tárcsafékkel van felszerelve. A maximális lejtő, amit le tud küzdeni, körülbelül 14%-os. A roller maximum 100 kg terhelést bír el, és 120 cm és 200 cm közötti magasságú emberek számára alkalmas. A töltési idő körülbelül 4,5 óra.

Mi Electric Scooter Pro 2

Mi Electric Scooter Pro 2 nagyszerű választás azok számára, akik kényelmes és környezetbarát módon szeretnének közlekedni a városban. A legfeljebb 20 km/h végsebességgel és 45 km-es hatótávolsággal ez az elektromos roller tökéletes a hosszú utazásokhoz vagy a napi munkába járáshoz. Összecsukható és könnyen szállítható kialakításának köszönhetően a Mi Electric Scooter Pro 2 ideális azok számára, akiknek hordozható mobilitási megoldásra van szükségük. A kivételesen fényes LED-es fényszóróval és kettős fékrendszerrel felszerelt robogó biztonságot és kényelmet nyújt az éjszakai vagy nehéz terepen tett utazások során. A Bluetooth-kapcsolattal a Mi Home alkalmazáson keresztül közvetlenül okostelefonodról felügyelheted és vezérelheted a rollert. Emellett a Mi Electric Scooter Pro 2 tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a hosszú távú tartósságot. A hatékony és élvezetes utazási élmény érdekében a Mi Electric Scooter Pro 2 ideális választás mindenkinek, aki a hagyományos közlekedés praktikus és fenntartható alternatívájára vágyik.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Az akár 20 km/órás végsebességgel és a lenyűgöző, akár 45 km-es hatótávolsággal ez az elektromos roller tökéletes a hosszú utazásokhoz és a napi ingázáshoz. Összecsukható és könnyen hordozható kialakításának köszönhetően ideális a mobilitásukat optimalizálni kívánó felhasználók számára. A nagy teljesítményű LED-es fényszóróval és kettős fékrendszerrel felszerelt roller fokozott biztonságot és láthatóságot nyújt az éjszakai vagy terepviszonyok közötti utazások során. A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Mi Home alkalmazáson keresztül közvetlenül a telefonodróll felügyeld és irányítsd a rollert. Emellett a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro masszív és tartós konstrukcióval rendelkezik, amely hosszú távú tartósságot biztosít. Mindezen jellemzőkkel ez az elektromos roller ideális választás azok számára, akik kényelmes, hatékony és környezetbarát módot keresnek a városban való közlekedésre. A Xiaomi Electric Scooter 4 Pro választásával a felhasználók a teljesítmény, a biztonság és a kényelem tökéletes egyensúlyát nyújtó, kiváló városi mobilitást tapasztalhatnak meg.

Utazz okosan és környezetbarát módon a Xiaomi elektromos rollerekkel!

Vásárolj meg a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro-t a Mi-Home.hu oldalon.

Tehát...

Összességében mindhárom Xiaomi elektromos roller modell lenyűgöző teljesítményt nyújt. A Xiaomi Electric Scooter 4 Lite ideális azok számára, akik a hordozhatóságot és a hatékonyságot keresik, míg a Mi Electric Scooter Pro 2 és a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro kiváló teljesítményt nyújt, és hosszabb utazásokra alkalmas.

Maradj naprakész a világunk legújabb megjelenéseivel és híreivel! Kövesd a blogon híreinket, hogy elsőként értesülj exkluzív információkról. Ne felejts el követni minket a Facebook oldalunkon a napi hírekért és különleges meglepetésekért. Csatlakozz szuper közösségünkhöz!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.