Új tablet a Xiaomitól? Íme a Redmi Pad!

Új tablet a Xiaomitól? Íme a Redmi Pad!

Könnyű és elegáns

A megjelenés nem minden, de a tökéletes dizájn nem kevés embert csábíthat el. Te is csatlakozol ehhez a csoporthoz? A mellékelt képeken láthatod, hogy a Redmi Pad tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és milyen könnyedén tudod használni. A jó dizájn az alapja a termékkel való elégedettségnek, és ebben az esetben ez felülmúlhatatlan! Mit tud a Redmi Pad azon kívül, hogy teljesen elvarázsol téged? Megtudhatod egy pillanat alatt, ha elolvasod cikkünket.

Alkoss a Redmi Paddal

A füzetbe rajzolás mindig is segített a koncentrálásban? Talán még mindig egy darab papír és ceruza után nyúlsz esténként vagy útközben. Mint valószínűleg tudod, nem mindig férsz hozzá, és az ott elkövetett hibákat néha nehéz kitörölni. Bárcsak ki lehetne törölni egy nem kívánt vonalat csak úgy... És ilyen lehetőség már létezik is! A vadonatúj Redmi Pad táblagépeden rajzolva túlléphetsz a komfortzónádon, új technikákat tanulhatsz, és idővel összehasonlíthatod alkotásaidat. Ha ez nem a te meséd, ne feledd, hogy nemcsak képeket, hanem fejlett feladatlistákat, teljes dokumentumokat és adatokat is készíthetsz különféle táblázatokban és diagramokban. Szervezd meg az időd, vagy egyszerűen csak élvezd a pillanatot, ami tart, mindezt egyetlen hasznos eszköz segítségével.

Jó szórakozást...

Nemcsak széleskörű alkotási lehetőségek várnak rád, hanem az alkalmazások, filmek, zenék és játékok hatalmas könyvtáraihoz való hozzáférés is. Válaszd ki, amihez kedved van, és merülj el a szórakozás világában. Segítségedre lesz a kiváló Bluetooth 5.3 csatlakozási lehetőség, a Wi-Fi 5 és a sokoldalú USB-C csatlakozó. Segítségükkel megoszthatod a fő kamerával (8MP) és az előlapi ultraszéles látószögű kamerával (8MP) készített videókat és fényképeket. Ha a 4 nagy teljesítményű Dolby Atmos® hangszóró nem elég neked, akkor segíts magadon az egyik Bluetooth hangszóróval, de biztosítunk, hogy erre valószínűleg nem lesz szükséged...

...és munkát!

Gyakran utazol, vagy gyakran váltogatod a helyiségeket? Nézz körül egy könnyebb eszköz után, amellyel dolgozhatsz. Vegyél egy okos táblagépet, és fedezd fel a távmunka minden előnyét, miközben élvezheted a mobilitást. Az új Redmi Pad lehetővé teszi a képernyő megosztását, így könnyebben végezhetsz olyan feladatokat, ahol egyszerre több forráshoz kell hozzáférned. A tartalmak összehasonlítása sokkal egyszerűbbé válik. A nagyméretű, 10,61 hüvelykes kijelző 90 Hz-es frissítési frekvenciával még a legapróbb részleteket is megmutatja az éppen aktuális projektről, amelyen dolgozol.

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.