Új fülhallgató a Xiaomitól - Redmi Buds 4 Active

Új fülhallgató a Xiaomitól - Redmi Buds 4 Active

Az új Xiaomi Redmi Buds 4 Active fülhallgató új mércét állít fel a vezeték nélküli technológiák piacán. Nemcsak a kusza kábelek problémáját küszöböli ki, hanem a különböző eszközökhöz való könnyű csatlakoztathatósággal is meglep. A legmodernebb technológia és a Bluetooth 5.3 csatlakoztathatóság intuitívvá és problémamentessé teszi a fülhallgató telefonhoz vagy laptophoz való párosítását, garantálva a mindennapi használat során az elégedettséget.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A szóban forgó Xiaomi fülhallgató egyik legfontosabb előnye a nagy teljesítményű akkumulátor. A Redmi Buds 4 Active egyetlen feltöltéssel több órányi zenelejátszási időt biztosít, így ideális azok számára, akik állandóan úton vannak. A hosszú akkumulátor-üzemidő garantálja, hogy a zene még a hosszú utazások során sem hagyjon el.

Processzor és teljesítmény

A Xiaomi Redmi A2 egy nagy teljesítményű okostelefon, köszönhetően az erős MediaTek Helio G36 processzornak. Ez az okta-core chip 3 GB RAM-mal kombinálva zökkenőmentes teljesítményt biztosít a rendszeralkalmazások és a Google Play boltból letöltött alkalmazások használata során.

Kényelmes viselés és érintési funkciók

A használat kényelme egy másik előnye ennek a fülhallgatónak. Ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fül alakjához, így hosszú ideig tartó viselés esetén is kényelmes. Ráadásul az érintőfunkciók lehetővé teszik a zene egyszerű vezérlését vagy a hívások fogadását, így rendkívül funkcionális a mindennapi használatban.

Vízállóság megfizethető áron

Végül, a Redmi Buds 4 Active megfizethető ára teszi őt az egyik legjobb választássá. Az IPX4 vízálló minősítés védelmet nyújt az eső vagy az izzadság ellen, így ideális az aktív emberek számára, akik nem akarnak lemondani kedvenc zenéjükről még akkor sem, ha a szabadban vagy az edzőteremben edzenek. Ez pedig mindössze 9990 Ft-ba kerül!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.