Szórakozás 4K minőségben a Xiaomi TV Box S 2nd Gen segítségével

Szórakozás 4K minőségben a Xiaomi TV Box S 2nd Gen segítségével

Xiaomi TV Box S 2nd Gen egy olyan médialejátszó, amely teljesen új szintre emeli a képminőséget. A 2 GB RAM-mal és 4 magos ARM Cortex A55 processzorral felszerelt készülék zökkenőmentes teljesítményt és gyors tartalombetöltést biztosít. Mali G31 MP2 grafikus chipje kiváló képminőséget garantál, míg a lenyűgöző, 3840 × 2160 px felbontású kijelző lehetővé teszi a 4K minőségű videók megtekintését. Nézzük meg a legfontosabb funkciókat, amelyek a Xiaomi TV Box S 2nd Gen-t az okosotthon tökéletes eszközévé teszik.

Tökéletes élmény

A Xiaomi médialejátszója támogatja a HDR10+ és Dolby Vision technológiákat a még jobb kontraszt és színmélység érdekében, a 4K Ultra HD technológiával pedig a kép még részletesebb és élénkebb. A Xiaomi TV Box S 2nd Gen hangja igazi élmény a fülnek. A Dolby Atmos és a DTS-HD technológia támogatásával a hangzás tágas, mély és valósághű. A Xiaomi TV Box S 2nd Gen készülékkel minden filmezés igazán tökéletes lesz!

Többszintű kényelem

A Xiaomi TV Box S 2nd Gen készülékhez mellékelt távirányító támogatja a Bluetooth 5.2 technológiát, így bármilyen szögből gyorsan hozzáférhetsz kedvenc tartalmaihoz, a beépített infravörös funkcióval pedig egyetlen távirányítóval vezérelheted a tévé vagy a soundbar teljesítményét és hangerejét is. A lejátszó számos univerzális portot kínál a könnyű bővítéshez. Hangkimenettel, HDMI-csatlakozóval és USB-porttal rendelkezik, így több további eszközt is csatlakoztathatsz, és a helyi tartalmakat a legjobb minőségben élvezheti. Ráadásul a 8 GB beépített memóriának köszönhetően kedvenc alkalmazásaid közvetlenül az eszközön tárolhatod.

Gyors rendszer, gondos kivitelezés

A Xiaomi TV Box S 2nd Gen az intuitív Google TV operációs rendszeren fut, amely lehetővé teszi a Google Play boltban elérhető számos alkalmazás, például a Netflix és a YouTube használatát. A lejátszó fekete színű műanyagból készült, így tökéletesen illeszkedik bármilyen nappaliba. Súlya 142 g, szélessége és vastagsága pedig mindössze 95,25 mm, így kompakt és könnyen elhelyezhető bárhol.

Hogyan lehetne röviden jellemezni a Xiaomi TV Box S 2nd Gen-t? Ez egy korszerű Smart Home készülék, amely kiváló kép- és hangminőséget biztosít a tévéjén. A legújabb technológiák támogatásával és intuitív vezérlésével ideális választás mindazok számára, akik értékelik a kiváló minőségű szórakozást otthonuk kényelmében. Tapasztald meg még ma a lenyűgöző 4K minőséget és a számos hasznos funkciót, amelyet a Xiaomi TV Box S 2nd Gen kínál!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.