Redmi 12 a Mi-Home.hu-n!

Redmi 12 a Mi-Home.hu-n!

A Redmi 12 a Xiaomi új okostelefonja, amely árkategóriájában páratlan funkcionalitást és teljesítményt kínál. A kiváló minőségű alkatrészek, az élvonalbeli funkciók és a gyors Android 13 rendszeren futó frissített MIUI 14 overlay garantálja a zökkenőmentes működést minden nap. Mit kínál még a premier Redmi modell? Derítsük ki!

Kivételes teljesítmény

A 4 GB RAM-mal és a gyors Mediatek Helio G88 processzorral a Xiaomi Redmi 12 felülmúlja a versenytársakat az árkategóriájában. Ennek eredményeképpen az okostelefon képes zökkenőmentesen kezelni az igényes szoftvereket és játékokat, valamint gyors többfeladatos munkavégzést biztosít. A 128 GB belső memóriával a Xiaomi Redmi 12 elegendő helyet kínál a fényképek, videók, zenék, programok és egyéb fájlok tárolására. Ha ez nem lenne elég, a microSD kártyahely segítségével a ROM akár 1 TB-ig is bővíthető. Akár lelkes fotós vagy, akár szereted az összes kedvenc alkalmazásodat és játékodat kéznél tartani, ez az okostelefon elegendő helyet biztosít.

Nagyszerű kijelző

AA Xiaomi Redmi 12 nagyméretű, 6,79 hüvelykes, IPS technológiával készült DotDisplay képernyőt kínál. A 2460 x 1080 px felbontással és 395ppi pixelsűrűséggel kombinálva világos, telített és éles képekre számíthat. Ráadásul az AdaptiveSync technológiának köszönhetően a nézett tartalmakat akár 90 Hz-es egyenletességgel láthatod, ami egyértelműen javítja a felhasználói kényelmet, miközben csökkenti a szemfáradtságot. Hogyan működik? Attól függően, hogy éppen milyen tartalmat nézel a telefonon, a Redmi 12 optimalizálja a másodpercenként megjelenített képkockák számát, javítva ezzel a kényelmet és az akkumulátor élettartamát.

Stílusos kialakítás és csodálatos kamerák

A Redmi 12 dizájnja semmiképpen sem árulja el a telefon költségvetési eredetét. Ellenkezőleg, amikor a kezedbe veszed az elegáns burkolatot, azonnal érezni fogod a Xiaomi csúcslategóriás telefonjairól ismert első osztályú építési minőséget és a részletekre való odafigyelést. Ez nemcsak a gyártás során felhasznált anyagok kiváló minőségében nyilvánul meg, hanem az IP53-as tanúsítvánnyal igazolt por- és fröccsenésállóságban is. A Redmi 12 nem rendelkezik a klasszikus kameraszigettel, ehelyett minden kamera külön körként van részletezve, ami érdekes vizuális hatást kelt. Ha már a kameráknál tartunk, a Redmi 12 három kamerát is kínál, mindegyiknek sajátos feladata van. A fő 50MP-es objektív ideális a mindennapi fotózáshoz, amikor a részletesség mennyisége a legfontosabb. A második 8MP-es ultraszéles látószögű objektív a kiterjedt tájak megörökítésére készült, ami tökéletes a nyaralásokhoz. Az utolsó makroobjektívvel láthatatlan részleteket láthatsz, amikor kis témákat fotózol kis távolságból.

Robusztus akkumulátor és gyors töltés

A Xiaomi Redmi 12 nagy teljesítményű 5000mAh akkumulátorral van felszerelve, amely biztosítja a hosszú használatot gyakori töltés nélkül. Ha mégis szükség van rá, a 18W-os gyorstöltés a segítségedre siet, így pillanatok alatt feltöltheted energiával az akkumulátort. A hatalmas akkumulátor és a szupergyors töltés olyan kombináció, amelyet mindenképpen érdemes az okostelefonodon tartani.

A Xiaomi Redmi 12 egy olyan okostelefon, amely sokkal többet nyújt, mint amennyit az ára sugall. Erős processzorral, bőséges RAM-mal, lenyűgöző kijelzővel és tágas belső tárolóval ez a készülék bármivel megbirkózik. Egy olcsó Xiaomi telefont keresel, amely egyszerre erős és jól megmunkált? Mindenképpen nézd meg a Redmi 12-t, és vásárold meg a Mi-Home.hu oldalon!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.